Aqu4lty Decapat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #1 Merhaba, arkadaşlarla Discord'tayken YouTube'dan vs. izlediğim videonun sesi arkadaşlara gidiyor. Ne yapsam çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2021
Merhaba, arkadaşlarla Discord'tayken YouTube'dan vs. izlediğim videonun sesi arkadaşlara gidiyor. Ne yapsam çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #2 Sadece Discord'da mı oluyor yoksa başka mikrofon kullandığınız yerlerde de oluyor mu? Kulaklık modelinizi de söylerseniz iyi olur.
Sadece Discord'da mı oluyor yoksa başka mikrofon kullandığınız yerlerde de oluyor mu? Kulaklık modelinizi de söylerseniz iyi olur.
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 24 Mart 2021 #3 Aqu4lty dedi: Merhaba, arkadaşlarla Discord'tayken YouTube'dan vs. izlediğim videonun sesi arkadaşlara gidiyor. Ne yapsam çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kulaklik ile ilgili olmasi gerekiyor. Modelini soyler misiniz?
Aqu4lty dedi: Merhaba, arkadaşlarla Discord'tayken YouTube'dan vs. izlediğim videonun sesi arkadaşlara gidiyor. Ne yapsam çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kulaklik ile ilgili olmasi gerekiyor. Modelini soyler misiniz?
kaan212 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #4 Aqu4lty dedi: Merhaba, arkadaşlarla Discord'tayken YouTube'dan vs. izlediğim videonun sesi arkadaşlara gidiyor. Ne yapsam çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor arasıra takipteyim
Aqu4lty dedi: Merhaba, arkadaşlarla Discord'tayken YouTube'dan vs. izlediğim videonun sesi arkadaşlara gidiyor. Ne yapsam çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor arasıra takipteyim
Aqu4lty Decapat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #5 Efe10 dedi: Sadece Discord'da mı oluyor yoksa başka mikrofon kullandığınız yerlerde de oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece Discord. methz dedi: Kulaklık ile ilgili olmasi gerekiyor. Modelini soyler misiniz? Genişletmek için tıkla... 1. kulaklığım kulak içi blackseed markası kötü bir marka ama işimi görüyor hem bunda oluyor. Hem de 2. kulaklığım olan Preo MG11 tiger da oluyor. Efe10 dedi: Sadece Discord'da mı oluyor yoksa başka mikrofon kullandığınız yerlerde de oluyor mu? Kulaklık modelinizi de söylerseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... 1: BlackSeed Kulak İçi Kulaklık 2: Preo MG11 Tiger
Efe10 dedi: Sadece Discord'da mı oluyor yoksa başka mikrofon kullandığınız yerlerde de oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece Discord. methz dedi: Kulaklık ile ilgili olmasi gerekiyor. Modelini soyler misiniz? Genişletmek için tıkla... 1. kulaklığım kulak içi blackseed markası kötü bir marka ama işimi görüyor hem bunda oluyor. Hem de 2. kulaklığım olan Preo MG11 tiger da oluyor. Efe10 dedi: Sadece Discord'da mı oluyor yoksa başka mikrofon kullandığınız yerlerde de oluyor mu? Kulaklık modelinizi de söylerseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... 1: BlackSeed Kulak İçi Kulaklık 2: Preo MG11 Tiger