Discord videodan virüs bulaşır mı?

Moderatörler de hatalı bilgi demiyor buna işte.

Açın izleyin hocam bir şey olmaz. Korkmayın bu kadar virüsten. Link değil sonuçta.
Hocam sizde haklısınızda biri diyor izle biri diyor izleme

Gerçek zamanlı koruması iyi olan bir antivirüsü indir ve aç özelliği. Sonra izleyebilirsin.
Hocam bende walbartyes var bu iyimi?

@585599 ve @pwleredal siber güvenliğin s'sini bile bilmediğinize eminim ama hatalı bilgiler vermekten utanmıyorsunuz.
Uygulama içerisinden nasıl bulaştıracaksın acaba akıllı arkadaş? Zaten güvenli olsa bile atılan çoğu dosyayı engelliyor Discord. Kaldı ki cihaza indirilmiyor Discord içindeki video. Bağlantı üzerinden izliyorsun.

Hocam biriniz diyo olabilir biriniz diyo bulaşabilir video şöyle birşey not bu video değil örnek ss koydum
Bulaşmaz brom. Zamanında img ile token grabber yapmaya çalışmış biriyim(illegal amaç için değil). Discord herhangi birinin attığı video yu alıp direkt olarak yüklemez, bu iş öyle olmaz.
Eğer ki öyle olsa resim datasına bile virüs gömebilirsin. Bu güvenlik açığıdır. Discorda attığın video discord üzerinden codec (coder-decoder) kullanılarak yapılır. Bu arada video taranıyor da yükleniyor.

Önbelleğe alınıyor ve bu sırada virüs bulaşabilir.

Discord'un eskiden bir açığı vardı hatta phineas and ferb çizgi diziden bir kare vardı o videoyu açıyordunuz ilk 2 saniye bir şey olmuyordu sonra video durup discord çöküyordu telefondanda bozuk görüntüler oluşuyordu. O açık fixlendi diye biliyorum.

Hocam Discord çöksün yeter ki bilgilerim onlara gitmesin videoyu çok merak ettim ben içimde kaldı şu anda ne yapayım bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam açın izleyin, bir şey olmaz. Virüs bulaşsa bile bilgisayar çöp olacak değil, abartmayın bu kadar.

Hocam Discord çöksün yetereki bilgilerim onlara gitmesin videoyu çok merak ettim ben içimde kaldı şu anda ne yapayım bilmiyorum.

Herhangi bir linke tıklamadığın sürece attığınız fotoğraftaki gibi bir video ise bulaşmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…