GainEager Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 Yer Fox River 1 Aralık 2021 #1 Bir videoyu açtım. Linki garipti ama linke tıklamadım Discord üzerinden açtım. Link virüslüyse bir şey olur mu?
Bir videoyu açtım. Linki garipti ama linke tıklamadım Discord üzerinden açtım. Link virüslüyse bir şey olur mu?
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2021 #2 GainEager dedi: Bir videoyu açtım. Linki garipti ama linke tıklamadım Discord üzerinden açtım. Link virüslüyse bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz, İndirmediyseniz. Artı 2 Eksi
GainEager dedi: Bir videoyu açtım. Linki garipti ama linke tıklamadım Discord üzerinden açtım. Link virüslüyse bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz, İndirmediyseniz.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 1 Aralık 2021 #3 C:\Users\user\AppData\Roaming\discord\Cache klasörünü silin ve tarama yapın. Büyük ihtimal problem olmaz. Artı 0 Eksi
C:\Users\user\AppData\Roaming\discord\Cache klasörünü silin ve tarama yapın. Büyük ihtimal problem olmaz.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 1 Aralık 2021 #4 GainEager dedi: Bir videoyu açtım. Linki garipti ama linke tıklamadım Discord üzerinden açtım. Link virüslüyse bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... İndirmediysen sorun olmaz. MBAM Ve kapersky ile tarayın PC'yi. Artı 0 Eksi
GainEager dedi: Bir videoyu açtım. Linki garipti ama linke tıklamadım Discord üzerinden açtım. Link virüslüyse bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... İndirmediysen sorun olmaz. MBAM Ve kapersky ile tarayın PC'yi.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.552 Çözümler 7 Yer Ankara 1 Aralık 2021 #5 İndirmediyseniz bir şey olacagını sanmıyorum ancak virüs vb var diye hisediyorsanız Kaspersky ve Malwarebytes'le taratın. Artı 0 Eksi
İndirmediyseniz bir şey olacagını sanmıyorum ancak virüs vb var diye hisediyorsanız Kaspersky ve Malwarebytes'le taratın.
DikizAynasi Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 607 Çözümler 5 1 Aralık 2021 #6 Youtube'den video izledim bilgisayarıma virüs bulaşmış mıdır? Sorunuz ciddiyse virüs bulaşmadı hocam.(anlattığınız gibiyse) Artı 0 Eksi
Youtube'den video izledim bilgisayarıma virüs bulaşmış mıdır? Sorunuz ciddiyse virüs bulaşmadı hocam.(anlattığınız gibiyse)