Benim kullandığım iki tane vpn var. Bilgisayarda googleye free vpn for chrom uzantı yaz. Gir uzantı ekle kullan hocam. Diğeri de browsec vpn. Yine googleye browsec chrome uzantı yazın sonra uzantı ekleye tıklayın. Kullanın. Hangisi sizde olursa onla devam edin derim.
Benim kullandığım iki tane vpn var. Bilgisayarda googleye free vpn for chrom uzantı yaz. Gir uzantı ekle kullan hocam. Diğeri de browsec vpn. Yine googleye browsec chrome uzantı yazın sonra uzantı ekleye tıklayın. Kullanın. Hangisi sizde olursa onla devam edin derim.
Özet Bu proje Discord ve diğer engelli site ve uygulamalara VPN'siz ve internet hızında yavaşlama olmadan girmek için GoodbyeDPI'ın düzenlenmiş bir versiyonudur. Projeyi İndirmek GitHub Linki: GoodbyeDPI-Turkey (Gerekli dosyaları Github sayfasında sağ kısımdaki "Releases" kısmından ya da konu...
www.technopat.net
bunu kullanıyorum ben vpn değil normal internet isteğini servis sağlayıcının dnslerine bağlanmadan direkt çekiyor bu sayede vpn isteyen sitelere de girebiliyon direkt normal internet hızında yavaşlama olmadan