Discord VPN ile sese nasıl girilir?

Daha fazla  
Discord'a hangi VPN ile girsem sese girmiyor. Bağlantı hatası veriyor. Bunun için çözüm var mı ve oyunlarda vesaire ping yaşatmayacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ben bunu yaptım vpnsiz çözüm

WARP kullanarak girebilirsiniz fakat kullanacağınız her VPN ping yapar normale göre.

maalesef bunlar ping çıkıyor, özellikle online oyunlarda 100 MS üzerinde oynamak istemiyorum ve internetim de 16 Mbps. oldukça kötü.

WARP kullanarak girebilirsiniz fakat kullanacağınız her VPN ping yapar normale göre.
online oyunlar da ping fazlasıyla sıkıntı çıkarır. Zaten internet iyi değil.

Benim kullandığım iki tane vpn var. Bilgisayarda googleye free vpn for chrom uzantı yaz. Gir uzantı ekle kullan hocam. Diğeri de browsec vpn. Yine googleye browsec chrome uzantı yazın sonra uzantı ekleye tıklayın. Kullanın. Hangisi sizde olursa onla devam edin derim.

Discord'a hangi VPN ile girsem sese girmiyor. Bağlantı hatası veriyor. Bunun için çözüm var mı ve oyunlarda vesaire ping yaşatmayacak.
Hocam Techolay kanalındaki Türkiye özel dpi videosunu izle. Ondan önce de Nasıl Dns değiştiririz videosunu izle kanaldan. Çok rahat halledersin.

ping sorunu çıkarıyor mu ve internetiniz kaç Mbps

Hocam Techolay kanalındaki Türkiye özel dpi videosunu izle. Ondan önce de Nasıl Dns değiştiririz videosunu izle kanaldan. Çok rahat halledersin.
denedim onu hocam fayda etmiyor. Giriş ekranında yüklüyor anca.

ping sorunu çıkarıyor mu ve internetiniz kaç Mbps

denedim onu hocam fayda etmiyor. Giriş ekranında yüklüyor anca.
İnternetim 35 mbps normal. Vpn ile 12-15 mbps oluyor. Ama normal hızda.

bunu kullanıyorum ben vpn değil normal internet isteğini servis sağlayıcının dnslerine bağlanmadan direkt çekiyor bu sayede vpn isteyen sitelere de girebiliyon direkt normal internet hızında yavaşlama olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…