EasyDPI;
Herkesde aynı yöntem çalışmayabilir, bir tane türkiye forku vardı ama ondada aynı yöntemler vardı, çalışmayanlar bunu deneyebilir 70 adet yöntem deniyor.
C++ üzerinden bir program geliştirdim. Aslında C++ dilinde kendimi geliştirmek için bu dili tercih ettim, yoksa diğer programlama dilleriyle çok daha kolay yapılabilirdi. Programın işlevleri şunlardır:
1. GitHub üzerinden GoodByeDPI'ın en son sürümünü bulup, "%localappdata%/GoodByeDPI" konumuna indirmek
2. "En iyi yöntemi bul" seçeneği ile GoodByeDPI'ın sizin için en uygun çalışma yöntemini otomatik bulmak
3. Her yöntemi test ederek web sitelerinin çalışıp çalışmadığını kontrol etmek
4. En uygun yöntemi belirledikten sonra GoodByeDPI'ı bir Windows servisi olarak çalıştırmak
Programın kullanımı:
1. Programı yönetici olarak çalıştırın (servisleri elleyebilmesi ve goodbyedpi açabilmesi için)
2. İlk yani 1. seçeneği seçerek GoodByeDPI indirin.
3. GoodByeDPI indikten sonra 3 ile "En iyi yöntemi ara" diyin, en iyi yöntemi arayacaktır (kaspersky goodbyedpi engelleyip hepsini BAŞARSIZ yapabilir)
4. Program otomatik olarak testleri gerçekleştirip en iyisini bulacaktır, bulunca servis olarak otomatik başlatacaktır.
5. Bu kadar ayrıca dns ayarlamayı unutmayın diğer türlü çalışmaz.
VirusTotal:
(VT'de 5 tane gösteriyor ama false-postive, gerekirse açık kaynak olarak paylaşırım)
İndirme linki:
This file has been shared with you on pixeldrain
Eğer %100'e ulaşamazsa en yüksek yüzdeyi alacak şekilde değiştirip tekrar derledim ayrıca -e 1 -q parametrelerini ekledim.
This file has been shared with you on pixeldrain