Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar bu hata nedir? Bugün Discord'a girmeye çalıştığımda fark ettim.
şifre20 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 1.544 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ekim 2023 #2 Güvenli interneti kapatın ya da VPN ile giriş yapın.
Wequnix Kete Decapat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #3 bendede aynısı oluyor şifre20 dedi: Güvenli interneti kapatın ya da VPN ile giriş yapın. Genişletmek için tıkla... teşekkürler artık tarayıcıdan girebiliyorum ama pc den girebilmem için pc vpn nini nasıl ayarlamalıyım yada konumu değiştirsem olurmu ?
bendede aynısı oluyor şifre20 dedi: Güvenli interneti kapatın ya da VPN ile giriş yapın. Genişletmek için tıkla... teşekkürler artık tarayıcıdan girebiliyorum ama pc den girebilmem için pc vpn nini nasıl ayarlamalıyım yada konumu değiştirsem olurmu ?
S shenza Femtopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #4 Güvenli interneti kapatmak yeterli oluyor, VPN'e gerek kalmıyor.
M Mami1212 Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2 18 Ekim 2023 #5 shenza dedi: Güvenli interneti kapatmak yeterli oluyor, VPN'e gerek kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Bende güvenli arama kilitli VPN değiştirmeden kilit açılmıyor nasıl düzeltebilirim?
shenza dedi: Güvenli interneti kapatmak yeterli oluyor, VPN'e gerek kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Bende güvenli arama kilitli VPN değiştirmeden kilit açılmıyor nasıl düzeltebilirim?
Poseii Femtopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #6 shenza dedi: Güvenli interneti kapatmak yeterli oluyor, VPN'e gerek kalmıyor. Genişletmek için tıkla... ben kapattığım halde aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum
shenza dedi: Güvenli interneti kapatmak yeterli oluyor, VPN'e gerek kalmıyor. Genişletmek için tıkla... ben kapattığım halde aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum
thunderkebabb Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #7 Poseii dedi: Ben kapattığım halde aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de güvenli internet kapalı ama aynı sorun.
Poseii dedi: Ben kapattığım halde aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de güvenli internet kapalı ama aynı sorun.
favo Zeptopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #8 Cray12a dedi: Arkadaşlar bu hata nedir? Bugün Discord'a girmeye çalıştığımda fark ettim. Genişletmek için tıkla... Abi ben anlamadım DC giremiyoruz çözelim bu konuyu.
Cray12a dedi: Arkadaşlar bu hata nedir? Bugün Discord'a girmeye çalıştığımda fark ettim. Genişletmek için tıkla... Abi ben anlamadım DC giremiyoruz çözelim bu konuyu.
Batumix Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6 19 Ekim 2023 #9 hocam ne yaptin cozebildin mi bendede ayni sorunu vermeye basladi
Poseii Femtopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #10 Batumix dedi: hocam ne yaptin cozebildin mi bendede ayni sorunu vermeye basladi Genişletmek için tıkla... hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsun ben sorunu çözdüm buradaki bir arkadaşın yardımıyla
Batumix dedi: hocam ne yaptin cozebildin mi bendede ayni sorunu vermeye basladi Genişletmek için tıkla... hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsun ben sorunu çözdüm buradaki bir arkadaşın yardımıyla