ekdimseniasdds Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 58 Çözümler 2 21 Ekim 2023 #11 Güvenli interneti kapatınca düzeliyor fakat başka sorun çıktı. color issues while screen sharing on Windows with NVIDIA Graphics CardHatası vermeye başladı fakat bende sadece AMD ekran kartı var NVIDIA tanımam ben
Güvenli interneti kapatınca düzeliyor fakat başka sorun çıktı. color issues while screen sharing on Windows with NVIDIA Graphics CardHatası vermeye başladı fakat bende sadece AMD ekran kartı var NVIDIA tanımam ben
aNje xd Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #12 omerkolik dedi: Beyler 3 4 gündür bende de aynısı oluyor çözerseniz söyleyin lütfen Genişletmek için tıkla... Müşteri temsilcisiyle konuşup güvenli internet hizmetini kapattım ve düzeldi. Webden twittera girmiyordu o da düzeldi.
omerkolik dedi: Beyler 3 4 gündür bende de aynısı oluyor çözerseniz söyleyin lütfen Genişletmek için tıkla... Müşteri temsilcisiyle konuşup güvenli internet hizmetini kapattım ve düzeldi. Webden twittera girmiyordu o da düzeldi.