Çözüldü Discord Web açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Friendisturk

Picopat
Yer
Uranüs
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 2. Nesil 8 GB DDR3 Ram İntel HD Graphics 3000 512 GB HDD
Discord web kullanıyorum ve arada giriyorum, şu anda acil bir işim olduğu için Discord'a girmem gerek fakat "biliyor muydun" diye bir şey geliyor ve üstünde Discord'a logosu var. Açılmasını bekledim ama hala açılmadı, nasıl açabilirim?

Hocam tarayıcıda geçmişi temizle seçenekleri arasında olması lazım.

Mesele Opera tarayıcımda böyle.

Çerezler ve diğer site verilerini de silerseniz eğer tüm daha önce giriş yaptığınız sitelere tekrar login yapmanız gerekir. Aslında güvenli bir seçenek ama tek tek sonradan login yapıp uğraşmak istemezseniz eğer o kısmı seçmeyebilirsiniz. Önbellekteki resimler ve dosyaların silinmesi de işinizi görebilir.

Şimdi yaptım ve Technopat'a tekrardan giriş yaptım ve sekmelerden Discord'u sildim, geri açayım mı?

Hocam herhangi bir VPN ya da GoodbyeDPI uygulamasını kullanmıyorsanız açılmaması gayet normal. Kullanıyorsanız da açılmıyorsa farklı bir tarayıcıdan deneyin.

VPN açıp girebiliyorum ben şu an, genel bir problem yok, tarayıcı değiştirip girmeyi deneyin bir de.

Hocam herhangi bir VPN ya da GoodbyeDPI uygulamasını kullanmıyorsanız açılmaması gayet normal. Kullanıyorsanız da açılmıyorsa farklı bir tarayıcıdan deneyin.
Arkadaş daha önce girebildiği için ben VPN veya diğer seçeneklerden haberdardır diye düşündüm. Ama evet bazen Goodbye DPI tarzı programlar işlevsiz hale gelebiliyor. Tekrar ayarlamak gerekiyor.

Hocam Windscribe ile VPN açtım ve girdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…