Egeahn Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #1 Discord girilmiyor, not girmek icin GoodbyeDPI kullanıyorum onu kapatip VPN acmama rağmen Discord acilmiyor, hiçbir şekilde Discord'u acamadim. Modemi resetledim, PC'yi yeniden başlattim, hiçbir şekilde girmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2025
Discord girilmiyor, not girmek icin GoodbyeDPI kullanıyorum onu kapatip VPN acmama rağmen Discord acilmiyor, hiçbir şekilde Discord'u acamadim. Modemi resetledim, PC'yi yeniden başlattim, hiçbir şekilde girmiyor.
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.668 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 8 Şubat 2025 #2 SuperOnline mı kullanıyorsunuz. Artı 0 Eksi
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.221 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 8 Şubat 2025 #3 Çözüm: Discord DNS değiştirilmesine rağmen açılmıyor Aynı sorunu yaşadım önceden sadece IPv4 DNS kullanıyordum. Şimdi hem IPv4 hem IPv6 kullanarak sorunu çözdüm. Görseldeki DNS'leri kullanabilirsiniz. www.technopat.net Bu konuya bir bakın hocam. Artı 0 Eksi
Çözüm: Discord DNS değiştirilmesine rağmen açılmıyor Aynı sorunu yaşadım önceden sadece IPv4 DNS kullanıyordum. Şimdi hem IPv4 hem IPv6 kullanarak sorunu çözdüm. Görseldeki DNS'leri kullanabilirsiniz. www.technopat.net Bu konuya bir bakın hocam.
KS KS Egeahn Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #4 Wanhedaa dedi: Superonline mı kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayir Türk Telekom. MaveNN dedi: Çözüm: Discord DNS değiştirilmesine rağmen açılmıyor Aynı sorunu yaşadım önceden sadece IPv4 DNS kullanıyordum. Şimdi hem IPv4 hem IPv6 kullanarak sorunu çözdüm. Görseldeki DNS'leri kullanabilirsiniz. www.technopat.net Bu konuya bir bakın hocam. Genişletmek için tıkla... Ben bu 1.1.1.1leri denedim hicbiri calişmiyor GoodbyeDPI dişi. MaveNN dedi: Çözüm: Discord DNS değiştirilmesine rağmen açılmıyor Aynı sorunu yaşadım önceden sadece IPv4 DNS kullanıyordum. Şimdi hem IPv4 hem IPv6 kullanarak sorunu çözdüm. Görseldeki DNS'leri kullanabilirsiniz. www.technopat.net Bu konuya bir bakın hocam. Genişletmek için tıkla... Firefox'dan discord.com a girdim calişiyor. Artı 0 Eksi
Wanhedaa dedi: Superonline mı kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayir Türk Telekom. MaveNN dedi: Çözüm: Discord DNS değiştirilmesine rağmen açılmıyor Aynı sorunu yaşadım önceden sadece IPv4 DNS kullanıyordum. Şimdi hem IPv4 hem IPv6 kullanarak sorunu çözdüm. Görseldeki DNS'leri kullanabilirsiniz. www.technopat.net Bu konuya bir bakın hocam. Genişletmek için tıkla... Ben bu 1.1.1.1leri denedim hicbiri calişmiyor GoodbyeDPI dişi. MaveNN dedi: Çözüm: Discord DNS değiştirilmesine rağmen açılmıyor Aynı sorunu yaşadım önceden sadece IPv4 DNS kullanıyordum. Şimdi hem IPv4 hem IPv6 kullanarak sorunu çözdüm. Görseldeki DNS'leri kullanabilirsiniz. www.technopat.net Bu konuya bir bakın hocam. Genişletmek için tıkla... Firefox'dan discord.com a girdim calişiyor.
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.221 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 8 Şubat 2025 #5 Egeahn dedi: Ben bu 1.1.1.1leri denedim hicbiri calişmiyor GoodbyeDPI dişi. Genişletmek için tıkla... 1.1.1.1 sadece IPv4 protokolünü kullanıyor, attığım konuda IPv6 için de var. Artı 0 Eksi
Egeahn dedi: Ben bu 1.1.1.1leri denedim hicbiri calişmiyor GoodbyeDPI dişi. Genişletmek için tıkla... 1.1.1.1 sadece IPv4 protokolünü kullanıyor, attığım konuda IPv6 için de var.
KS KS Egeahn Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #6 MaveNN dedi: 1.1.1.1 sadece IPv4 protokolünü kullanıyor attığım konuda IPv6 için de var. Genişletmek için tıkla... Şu an Google ile alakasi var Firefox'dan giriyor. Egeahn dedi: Şu an Google ile alakasi var Firefox'dan giriyor. Genişletmek için tıkla... Yardim edecek yok mu? Son düzenleme: 8 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
MaveNN dedi: 1.1.1.1 sadece IPv4 protokolünü kullanıyor attığım konuda IPv6 için de var. Genişletmek için tıkla... Şu an Google ile alakasi var Firefox'dan giriyor. Egeahn dedi: Şu an Google ile alakasi var Firefox'dan giriyor. Genişletmek için tıkla... Yardim edecek yok mu?