Qenzi Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #1 Bir sitedeki 20-50 dakika arasında olacak etkinliği başladığında otomatik olarak bildirmesini istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Bir sitedeki 20-50 dakika arasında olacak etkinliği başladığında otomatik olarak bildirmesini istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
MrVegas Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 401 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #2 Webhooka gerek yok. Discord sunucunda etkinlikler bölümünden yapabilirsin. Çözüm işaretlersen sevinirim. Son düzenleme: 21 Ağustos 2024
Webhooka gerek yok. Discord sunucunda etkinlikler bölümünden yapabilirsin. Çözüm işaretlersen sevinirim.
Qenzi Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #3 MrVegas dedi: Webhooka gerek yok. Discord sunucunda etkinlikler bölümünden yapabilirsin. Çözüm işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Galiba anlatamadım. Ben bilgisayarda olmadığım süreçte otomatik olarak bildirim atmasını istiyorum. Ayrıca etkinliğin belirli bir saati yok 20 ile 50 dakika arasında oluyor genellikle.
MrVegas dedi: Webhooka gerek yok. Discord sunucunda etkinlikler bölümünden yapabilirsin. Çözüm işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Galiba anlatamadım. Ben bilgisayarda olmadığım süreçte otomatik olarak bildirim atmasını istiyorum. Ayrıca etkinliğin belirli bir saati yok 20 ile 50 dakika arasında oluyor genellikle.
MrVegas Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 401 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #4 Tamam Discord etkinler bölümü bildirim atıyor zaten.