PALA_KV Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #1 Discord'daki o sınırsızmış gibi gözüken, küçülüp büyüyen webm uzantılı videolar nasıl yapılıyor? Bilenler beni aydınlatırsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2024
Discord'daki o sınırsızmış gibi gözüken, küçülüp büyüyen webm uzantılı videolar nasıl yapılıyor? Bilenler beni aydınlatırsa sevinirim.
tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PALA_KV Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #3 Merhaba, bu videodaki gibi her şeyi yaptım ve videoyu oluşturdum fakat bu videoyu link olarak atmam gerekiyor ve bu kısımda sorun yaşıyorum. Ne yapmalıyım?
Merhaba, bu videodaki gibi her şeyi yaptım ve videoyu oluşturdum fakat bu videoyu link olarak atmam gerekiyor ve bu kısımda sorun yaşıyorum. Ne yapmalıyım?
tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #4 Linksiz de olması lazım ama. Bilemiyorum.
PALA_KV Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #5 tedolone dedi: Linksiz de olması lazım ama. Bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Linksiz sadece sınırsız gibi gözüken videolar da oluyor.
tedolone dedi: Linksiz de olması lazım ama. Bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Linksiz sadece sınırsız gibi gözüken videolar da oluyor.
tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #6 PALA_KV dedi: Linksiz sadece sınırsız gibi gözüken videolar da oluyor. Genişletmek için tıkla... Valla o zaman bilmiyorum hocam.
PALA_KV dedi: Linksiz sadece sınırsız gibi gözüken videolar da oluyor. Genişletmek için tıkla... Valla o zaman bilmiyorum hocam.