Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 23 Mart 2022 #1 Wick Bot'u Discord sunucuma ekledim. Sunucu koruması için. Kendi sitesinden ayar falan yapmam gerekiyor mu? Yoksa eklediğim gibi bırakayım mı?
Wick Bot'u Discord sunucuma ekledim. Sunucu koruması için. Kendi sitesinden ayar falan yapmam gerekiyor mu? Yoksa eklediğim gibi bırakayım mı?
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #2 Pismaniyee dedi: Wick Bot'u Discord sunucuma ekledim. Sunucu koruması için. Kendi sitesinden ayar falan yapmam gerekiyor mu? Yoksa eklediğim gibi bırakayım mı? Genişletmek için tıkla... Ayar yapın hocam.
Pismaniyee dedi: Wick Bot'u Discord sunucuma ekledim. Sunucu koruması için. Kendi sitesinden ayar falan yapmam gerekiyor mu? Yoksa eklediğim gibi bırakayım mı? Genişletmek için tıkla... Ayar yapın hocam.
omwr.ptx Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 512 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1660 Super 16 GB Ram Intel Core i5-4460 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mart 2022 #3 Hocam, koruma botu için size "MC-AT" öneririm. Hem kolay ayarlanıyor, hem de Türkçe. Onun dışında yine Türk botu olan "ErensiBOT" var. Wick Bot'u hiç duymadığım için sadece bu iki botu önereceğim.
Hocam, koruma botu için size "MC-AT" öneririm. Hem kolay ayarlanıyor, hem de Türkçe. Onun dışında yine Türk botu olan "ErensiBOT" var. Wick Bot'u hiç duymadığım için sadece bu iki botu önereceğim.