Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #11 Erhan199 dedi: Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Baktığım heryerde appdata dosyalarını silin yazıyor. Ben de bu sorun olunca silmiştim düzelmişti.
Erhan199 dedi: Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Baktığım heryerde appdata dosyalarını silin yazıyor. Ben de bu sorun olunca silmiştim düzelmişti.
TrgrAhmet Kilopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 40 10 Ağustos 2021 #12 Erhan199 dedi: Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildin mi? Ben de de appdata dosyalarını silip yeniden yüklememe rağmen düzelmiyor.
Erhan199 dedi: Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildin mi? Ben de de appdata dosyalarını silip yeniden yüklememe rağmen düzelmiyor.
Erhan199 Centipat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #13 TrgrAhmet dedi: Sorunu çözebildin mi? Ben de de appdata dosyalarını silip yeniden yüklememe rağmen düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hayır sanırım tamamen format atınca düzelecek. Ama çok da sorun değil Google'dan girersin biter ben sıkıntı etmedim.
TrgrAhmet dedi: Sorunu çözebildin mi? Ben de de appdata dosyalarını silip yeniden yüklememe rağmen düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hayır sanırım tamamen format atınca düzelecek. Ama çok da sorun değil Google'dan girersin biter ben sıkıntı etmedim.