Discord yaş sınırı ihlalinden ötürü hesabımı kapattı

Skibbe

Hectopat
Daha fazla  
Hayatımda bu kadar rezil destek talebi olan uygulama görmedim. Yaş sınırından ihlal yiyen hesabım için destek talebi açıp kimliğim ve kendimi selfie çekip yolladım maile. En kısa zamanda dönüş yapacağız deyip bugün baktığımda hesabımı kapatarak iyi bir dönüş yapmışlar. Bu kadar rezalet bir destek talebi olan başka uygulama var mı inan bilmiyorum. 5 yıllık, içinde bir sürü sohbetin, sunucunun ve arkadaşımın olduğu hesabım Discord'un saçma sapan politikası, iş bilmezliği ve rezalet destek hattı yüzünden kapanmıştır. Ana hesabım kapandı. Yan hesabım var ona da ihlal geldi. Onu da açtırmaya çalışıyorum.

Hayatımda bu kadar rezil destek talebi olan uygulama görmedim. Yaş sınırından ihlal yiyen hesabım için destek talebi açıp kimliğim ve kendimi selfie çekip yolladım maile. En kısa zamanda dönüş yapacağız deyip bugün baktığımda hesabımı kapatarak iyi bir dönüş yapmışlar. Bu kadar rezalet bir destek talebi olan başka uygulama var mı inan bilmiyorum. 5 yıllık, içinde bir sürü sohbetin, sunucunun ve arkadaşımın olduğu hesabım Discord'un saçma sapan politikası, iş bilmezliği ve rezalet destek hattı yüzünden kapanmıştır. Ana hesabım kapandı. Yan hesabım var ona da ihlal geldi. Onu da açtırmaya çalışıyorum.

Hocam bunun sebebi söyle, birisi size 13'ten küçük bir sayı söyletiyor mesela bugün ayın kaçı gibi. Siz 13'ten küçük bir rakam söylerseniz kişi bu mesajı kaç yaşındasın diye düzenliyor ve sizde 13'ün altında bir sayı söylediğiniz için konuşma aynen şöyle oluyor:

Kaç yaşındasın? (düzenlendi)
-11

Bunun SS'ini de alıp Discord desteğe atıyorlar ve hesabınızı kapatıyorlar. (Discord'u 13 yaşındaki kişilerin kullanması yasak)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunun sebebi söyle, birisi size 13'ten küçük bir sayı söyletiyor mesela bugün ayın kaçı? Gibi siz 13'ten küçük bir rakam söylerseniz kişi bu mesajı kaç yaşındasın diye düzenliyor ve sizde 13'ün altında bir sayı söylediğiniz için konuşma aynen şöyle oluyor:

Kaç yaşındasın? (düzenlendi)
-13

Bunun SS'ini de alıp Discord desteğe atıyorlar ve hesabınızı kapatıyorlar.
Onu biliyorum,madem yaş talebimi güncelle diye bir seçenek koymuşsun yapıyoruz hesabı niye kapatıyorsun açsana. Dalga mı geçiyorsun anlamıyorum daha ağır konuşurum da forum burası.

İnsanların her naneyi yediği bu platformda yeni bir açık bulundu. Bir örnek ile anlatayım:
Mehmet: Ahmet, sende kaç elma var?
Ahmet: 12
Daha sonra Mehmet, sorusunu "Ahmet kaç yaşındasın?" diye düzenleyip değiştiriyor.
Mehmet: Ahmet, kaç yaşındasın?
Daha sonra Mehmet, Ahmet'i raporluyor ve Ahmet'in hesabı kapanıyor. Size kızgın olan birisi muhtemelen size böyle bir şey yapmış. Destek ile iletişime geçmekten başka çare yok. Destek sistemi de dediğiniz gibi rezalet.

İnsanların her naneyi yediği bu platformda yeni bir açık bulundu. Bir örnek ile anlatayım:
Mehmet: Ahmet, sende kaç elma var?
Daha sonra Mehmet, sorusunu "Ahmet kaç yaşındasın?" diye düzenleyip değiştiriyor.
Mehmet: Ahmet, kaç yaşındasın?
Daha sonra Mehmet, Ahmet'i raporluyor ve Ahmet'in hesabı kapanıyor. Size kızgın olan birisi muhtemelen size böyle bir şey yapmış. Destek ile iletişime geçmekten başka çare yok. Destek sistemi de dediğiniz gibi rezalet.
Hocam geçtim yolladım istediklerini hesabı kapatmışlar hesap deleted olmuş.

Onu biliyorum, madem yaş talebimi güncelle diye bir seçenek koymuşsun yapıyoruz hesabı niye kapatıyorsun açsana. Dalga mı geçiyorsun anlamıyorum daha ağır konuşurum da forum burası.

Hocam bu durumda bizim yapabileceğimiz bir şey yok herhangi bir şekilde Discord destek ile konuşmanız lazım fakat destek sistemi harbiden çok kötü.

Hocam geçtim yolladım istediklerini hesabı kapatmışlar hesap deleted olmuş.
Hocam daha açamazsınız o zaman malesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı