Usta bende DNS le ve dnssiz hiç bir şekilde giriş yapamıyorum yardımcı olur musun nasıl çözeriz ?
Konu burada açık : 1 haftadır Discord'a giriş yapılamıyor
Usta bende DNS le ve dnssiz hiç bir şekilde giriş yapamıyorum yardımcı olur musun nasıl çözeriz ?
Konu burada açık : 1 haftadır Discord'a giriş yapılamıyor
Telekom ve Süperonline DNS kullanmayı engellediği için sormuştum fakat bu sağlayıcı hakkında bilgim yok. Telefon açıp sorabilirsiniz DNS kullanamıyorum DNS kullanımını kısıtlıyor musunuz gibisinden.
Sordum yasak sitelere giriş (diskord) gibi uygulamalar türkiyede engelli oldugu için biz buna herhangi bir müdahale yada çözüm yapamayız cevabını verdıler
TurkNet'te açık. Onun harici servislerde kapalı diye biliyorum yani Türk Telekom harici GoodbyeDPI gibi şeylerle girilebiliyor. Türk Telekom'da da VPN ile giriş sağlanabiliyor bazıları girebiliyor çoğunluğu giremiyor GoodbyeDPI ile.
Garip. Benimki de Vodafone fakat DNS harici giriş olmuyor.
Ben TurkNet kullanıyorum sadece Discord değil erişim engeli olan her yere giriyordu. Fakat dün internet kesintisi yaşadım. TT ekibi bugün geldi kontrolleri yaptı modemde resetlenmiş sanırım evde yoktum ben. İnternetim geldi ama artık TurkNet ile engelli hiçbir yere giremiyorum Discord dahil. Bunun bir ayarı vs. mi var müşteri temsilcisi de bilmiyor. Nasıl eski haline getirebilirim VPN falan kurmadan.