R rabelqwe Picopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #1 Discord'da erişim engeli var biliyorsunuz. Şu an Nitro alsam bir sorun yaşar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2025
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.104 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #2 rabelqwe dedi: Discord'da erişim engeli var biliyorsunuz. Şu an Nitro alsam bir sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Ben alınmıyor diye biliyorum benim arkadaşım bayağıdır Nitro üyesiydi ve ticket atıp sordu hangi tarihi verdi hatırlamıyorum ama bu bölgede Nitro almak mümkün değil gibi bir hatası verdi ama alabilirsen bir sorun olmaz herhalde.
rabelqwe dedi: Discord'da erişim engeli var biliyorsunuz. Şu an Nitro alsam bir sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Ben alınmıyor diye biliyorum benim arkadaşım bayağıdır Nitro üyesiydi ve ticket atıp sordu hangi tarihi verdi hatırlamıyorum ama bu bölgede Nitro almak mümkün değil gibi bir hatası verdi ama alabilirsen bir sorun olmaz herhalde.
M mimario Kilopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 776 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Mart 2025 #3 Erişim engeli var. Girmek yasadışı değil. Eğer uygulama, almanıza müsade ediyorsa alabilirsiniz.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.791 Çözümler 25 12 Mart 2025 #4 Bir problem olmaz.
Royce0 Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 580 Çözümler 3 12 Mart 2025 #5 rabelqwe dedi: Discord'da erişim engeli var biliyorsunuz. Şu an Nitro alsam bir sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Alınmıyor diye biliyorum tabii farklı ülkeye kayıtlı kartınız varsa başka.
rabelqwe dedi: Discord'da erişim engeli var biliyorsunuz. Şu an Nitro alsam bir sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Alınmıyor diye biliyorum tabii farklı ülkeye kayıtlı kartınız varsa başka.