Discord yaştan dolayı sebepsiz ban attı, Nitro ücreti alır mı?

GOLDYCK

Decapat
Daha fazla  
18 yaşındayım birileri 13 yaşından küçük olduğumu söyleyerek beni banlattırmış. Problem değil bir hesap için kendime dert edinmem ancak aylık Nitro ödemelerim vardı. Bir sonraki ay çeker mi bilmiyorum. Ancak kapanmış hesabın nitrosunu iptal ettiremiyorum. Aylık da ödeme yapıp yapmayacağını merak ediyorum. Ban yemiş hesaba para ödemek istemiyorum. Ancak iptal de edemiyorum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ticket atın kanıtlayın yaşınızı kimlik isterler mi bilmiyorum kanıt için ama açarlar.

Ticket atın kanıtlayın yaşınızı kimlik isterler mi bilmiyorum kanıt için ama açarlar.
Ticketlara dönüş yapılmıyor. Discord yönetim ekibi gerçekten berbat. Hesabı açmakta istiyorum açıkcası. Kimlik ile Selfie istiyorlarmış

Ticket atarak hesabınızı açtırabilirsiniz.
Kimlik ile selfie istediklerini öğrendim. Bu ne kadar güvenilir?

Ticket atıp kimliğinizle fotoğrafınızı istiyorlar, o şekil de açtırabilirsiniz.

Arkadaşlar bir güncelleme yapmalıyım. Aktif geliştirici rozetim vardı. Dün hesabım banlanmasına rağmen bugün banımla alakasız bir mail geldi. Mail'de şu yazıyordu. "60 gün boyunca hesabınızı kullanmadınız rozetiniz kaldırıldı geri almak istiyorsanız sunucumuza girebilir vs..." Discord modları ilgisiz demişlerdi inanmamıştım ama ban attıkları adama halen bilgilendirme Mail'i atmaları çok saçma. Ayrıca halen para çekip çekmeyeceği konusunda emin değilim...

Ticket atarak hesabınızı açtırabilirsiniz.

2 aya dönüyorlar o sırada hesap siliniyor.

15 gün sonra hesap siliniyor para çekmez.

Hesabım silindikten sonra farklı hesap açıp aynı mail adresini kullanma şansım var mı peki?

2 aya dönüyorlar o sırada hesap siliniyor.

15 gün sonra hesap siliniyor para çekmez.

bir veled kurbanı daha bunlar discordda dolaşıyor takmaya çok gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…