iEweery Femtopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #1 Yaşım 19. fakat yaşımın kucuk olmasından dolayı ban yedim. Resim vs attım. Ne kadar sürede açılır?
Kaisey Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.117 Çözümler 2 30 Mayıs 2024 #2 4-5 aydır bekliyorum. Aynı durumdayım.
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.459 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #3 Yaşınızı daha küçük mü girmiştiniz ?
Kaisey Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.117 Çözümler 2 30 Mayıs 2024 #4 Birisiokadar dedi: Yaşınızı daha küçük mü girmiştiniz ? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal "yaşım 9" gibi komik bir mesaj attı, birisi gelip daha komik bir şekilde onu reportladı.
Birisiokadar dedi: Yaşınızı daha küçük mü girmiştiniz ? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal "yaşım 9" gibi komik bir mesaj attı, birisi gelip daha komik bir şekilde onu reportladı.
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.459 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #5 O ne saçma iş ya. Ben de 5 yaşındayım yok mu beni reportlayan banlasınlar beni de ?
iEweery Femtopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #6 Kaisey dedi: Büyük ihtimal "yaşım 9" gibi komik bir mesaj attı, birisi gelip daha komik bir şekilde onu reportlaoyle bi mallık yapmış olabilirim Genişletmek için tıkla... Kaisey dedi: 4-5 aydır bekliyorum. Aynı durumdayım. Genişletmek için tıkla... düzelsin ya canım sıkılıyor aşırı alışmışım dc ye Birisiokadar dedi: Yaşınızı daha küçük mü girmiştiniz ? Genişletmek için tıkla... şaka niyetine bişi konuşuoduk orada dalga gecercesine yazmıştım ban yedim o yuzden ne kadarda düzelir ya Kaisey dedi: Büyük ihtimal "yaşım 9" gibi komik bir mesaj attı, birisi gelip daha komik bir şekilde onu reportladı. Genişletmek için tıkla... tam olarak oyle oldu kesinlikle
Kaisey dedi: Büyük ihtimal "yaşım 9" gibi komik bir mesaj attı, birisi gelip daha komik bir şekilde onu reportlaoyle bi mallık yapmış olabilirim Genişletmek için tıkla... Kaisey dedi: 4-5 aydır bekliyorum. Aynı durumdayım. Genişletmek için tıkla... düzelsin ya canım sıkılıyor aşırı alışmışım dc ye Birisiokadar dedi: Yaşınızı daha küçük mü girmiştiniz ? Genişletmek için tıkla... şaka niyetine bişi konuşuoduk orada dalga gecercesine yazmıştım ban yedim o yuzden ne kadarda düzelir ya Kaisey dedi: Büyük ihtimal "yaşım 9" gibi komik bir mesaj attı, birisi gelip daha komik bir şekilde onu reportladı. Genişletmek için tıkla... tam olarak oyle oldu kesinlikle