Slayex.exe Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 122 Çözümler 1 18 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar selam Discord'a arkadaşlarıma yayın açarken arkadaşlarım yayının gri olduğunu söyledi her şeyi yaptım ama çözülmedi. Çözümünü bilen var mı?
Arkadaşlar selam Discord'a arkadaşlarıma yayın açarken arkadaşlarım yayının gri olduğunu söyledi her şeyi yaptım ama çözülmedi. Çözümünü bilen var mı?
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.855 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #2 Discord'u kapatıp açmayı deneyin, sunucuyu değiştirin bende de oluyor arada.
Slayex.exe Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 122 Çözümler 1 18 Kasım 2023 #3 Rowaulf dedi: Discord'u kapatıp açmayı deneyin, sunucuyu değiştirin bende de oluyor arada. Genişletmek için tıkla... Gir çık yaptım aynı sürekli rtx ile çalışıyor discord.
Rowaulf dedi: Discord'u kapatıp açmayı deneyin, sunucuyu değiştirin bende de oluyor arada. Genişletmek için tıkla... Gir çık yaptım aynı sürekli rtx ile çalışıyor discord.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.855 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #4 Slayex.exe dedi: Gir çık yaptım aynı sürekli RTX ile çalışıyor Discord. Genişletmek için tıkla... Hocam speedtest.net üzerinden hız testi yapıp atar mısınız? İnternetiniz kötüyse Discord bitrate değeri düşürüyor olabilir.
Slayex.exe dedi: Gir çık yaptım aynı sürekli RTX ile çalışıyor Discord. Genişletmek için tıkla... Hocam speedtest.net üzerinden hız testi yapıp atar mısınız? İnternetiniz kötüyse Discord bitrate değeri düşürüyor olabilir.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.053 Çözümler 85 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Kasım 2023 #5 • Ses ve Görüntü ayarlarından bu ayarı açıksa kapatın, kapalıysa açın. • İşe yaramadıysa Discord'u tamamen kapatın ve yönetici olarak başlatın. • Discord PTB yükleyin. Discord'un sadece portatif bir hali tüm özellikleri aynı. https://discordapp.com/api/download/ptb?platform=win
• Ses ve Görüntü ayarlarından bu ayarı açıksa kapatın, kapalıysa açın. • İşe yaramadıysa Discord'u tamamen kapatın ve yönetici olarak başlatın. • Discord PTB yükleyin. Discord'un sadece portatif bir hali tüm özellikleri aynı. https://discordapp.com/api/download/ptb?platform=win
Slayex.exe Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 122 Çözümler 1 18 Kasım 2023 #6 Rowaulf dedi: Hocam speedtest.net üzerinden hız testi yapıp atar mısınız? İnternetiniz kötüyse Discord bitrate değeri düşürüyor olabilir. Genişletmek için tıkla...
Rowaulf dedi: Hocam speedtest.net üzerinden hız testi yapıp atar mısınız? İnternetiniz kötüyse Discord bitrate değeri düşürüyor olabilir. Genişletmek için tıkla...
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.855 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #7 Slayex.exe dedi: Eki Görüntüle 2020581 Genişletmek için tıkla... Upload hızınız önemlidir ekran paylaşırken ve sizin hızınız çok düşük bundan olabilir.
Slayex.exe dedi: Eki Görüntüle 2020581 Genişletmek için tıkla... Upload hızınız önemlidir ekran paylaşırken ve sizin hızınız çok düşük bundan olabilir.
Slayex.exe Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 122 Çözümler 1 18 Kasım 2023 #8 Rowaulf dedi: Upload hızınız önemlidir ekran paylaşırken ve sizin hızınız çok düşük bundan olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşşekürler hocam.
Rowaulf dedi: Upload hızınız önemlidir ekran paylaşırken ve sizin hızınız çok düşük bundan olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşşekürler hocam.