Discord yayın açınca PC kasıyor

zOdiak

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-13500H
16 GB RAM
RTX 4050 LAPTOP GPU
Önceden çok yaşadığım bir problem değildi ama son zamanlarda gerçekten canımı sıkmaya başladı.
Geçtiğimiz günlerde CS'de öylesine takılırken bir smoke bulmuştum ve bunu arkadaşıma göstermek istemiştim, normalde CS'de zaten FPS düşüşü yaşıyordum.
Yani 200 FPS alırken şu anda 120 alabiliyorum ama yayını açtığımda hem FPS düşmesi yiyorum hem de FPS'nin kendisi direkt olarak düşük.
CS:GO'da graph değerlerinde var. Zaman zaman çok yükseliyor bu durumda, bu da FPS droba sebep oluyor. Çözümünü de bir türlü bulamadım.

Hocam büyük ihtimalle RAM'iniz doluyor oyunu yeniden başlatınca düzeliyor.

Hocam büyük ihtimalle RAM'iniz doluyor oyunu yeniden başlatınca düzeliyor.

Haklısınız galiba şu anda CS:GO, FACEIT, ve FACEIT anticheat açık arka planda, onun dışında klasik uygulamalar ve RAM'in %92'si kullanılıyor.

Haklısınız galiba şu anda CS:GO, FACEIT, ve FACEIT anticheat açık arka planda, onun dışında klasik uygulamalar ve RAM'in %92'si kullanılıyor.

Hocam tek çözüm şuanlık 720-480P'de yayın açıp sistemi daha az yormanız olur. İleride bütçeniz olursa RAM'in aynısından alıp 2*8 şekilde kullanırsanız sorununuz çözülür diye düşünüyorum.

Evet sorunumun çözümü RAM almak sanırım, inşallah alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…