Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 3 Ekim 2021 #1 Merhabalar. Discord'dan Opera'da ki ekranı yansıttığım da 2. monitörüm de herhangi bir yere tıkladığımda yayın siyah oluyor bunun çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2021
Merhabalar. Discord'dan Opera'da ki ekranı yansıttığım da 2. monitörüm de herhangi bir yere tıkladığımda yayın siyah oluyor bunun çözümü var mı?
A Ardaric Hectopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 39 3 Ekim 2021 #2 Dostum Opera GXte öyle oluyor geri kalan uygulamalarda yapmaz Artı 0 Eksi
kalifish1 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #3 Selam discord da ekran yayınladığımda ses aşırı fazla çıkıyor (earrape gibi) nedenini bilen varmı kalifish1 dedi: Selam discord da ekran yayınladığımda ses aşırı fazla çıkıyor (earrape gibi) nedenini bilen varmı Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 3 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
Selam discord da ekran yayınladığımda ses aşırı fazla çıkıyor (earrape gibi) nedenini bilen varmı kalifish1 dedi: Selam discord da ekran yayınladığımda ses aşırı fazla çıkıyor (earrape gibi) nedenini bilen varmı Genişletmek için tıkla...
KS KS Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 3 Ekim 2021 #4 Ardaric dedi: Dostum Opera GXte öyle oluyor geri kalan uygulamalarda yapmaz Genişletmek için tıkla... Hadi ya teşekkür ederim. Microsoft Edge'de de aynı diye biliyorum. Yanılıyor muyum? Artı 0 Eksi
Ardaric dedi: Dostum Opera GXte öyle oluyor geri kalan uygulamalarda yapmaz Genişletmek için tıkla... Hadi ya teşekkür ederim. Microsoft Edge'de de aynı diye biliyorum. Yanılıyor muyum?