zMiltrex Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #1 Merhaba, Discord'da yayın açtığım zaman yayın duraklatıldı yazıyor, bunun bir çözümü var mı?
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Şubat 2023 #2 zMiltrex dedi: Merhaba, Discord'da yayın açtığım zaman yayın duraklatıldı yazıyor, bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Doğru pencerede açığınıza emin misiniz yayını?
zMiltrex dedi: Merhaba, Discord'da yayın açtığım zaman yayın duraklatıldı yazıyor, bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Doğru pencerede açığınıza emin misiniz yayını?
zMiltrex Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #3 enesaak dedi: Doğru pencerede açığınıza emin misiniz yayını? Genişletmek için tıkla... Evet, doğru pencerede açıyorum.
enesaak dedi: Doğru pencerede açığınıza emin misiniz yayını? Genişletmek için tıkla... Evet, doğru pencerede açıyorum.
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #4 Açtığınız pencere dışında dolaşırsanız yayın duraklatıldı hatası alabilirsiniz.
zMiltrex Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #5 Blannk dedi: Açtığınız pencere dışında dolaşırsanız yayın duraklatıldı hatası alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Screen 1 açıyorum fakat yine aynı hata ile karşılaşıyorum, karşıdaki kişi ise yayını izleyemiyor.
Blannk dedi: Açtığınız pencere dışında dolaşırsanız yayın duraklatıldı hatası alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Screen 1 açıyorum fakat yine aynı hata ile karşılaşıyorum, karşıdaki kişi ise yayını izleyemiyor.
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #6 Girdiğiniz sohbet odasında yayın izleme veya açma yetkiniz bulunmayabilir Discord özelinizde dener misiniz bir de yayın açmayı. Sonuç nedir hocam?
Girdiğiniz sohbet odasında yayın izleme veya açma yetkiniz bulunmayabilir Discord özelinizde dener misiniz bir de yayın açmayı. Sonuç nedir hocam?
zMiltrex Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #7 Blannk dedi: Girdiğiniz sohbet odasında yayın izleme veya açma yetkiniz bulunmayabilir Discord özelinizde dener misiniz bir de yayın açmayı. Sonuç nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Aynı, maalesef ki yine yayın açınca aynısı oluyor.
Blannk dedi: Girdiğiniz sohbet odasında yayın izleme veya açma yetkiniz bulunmayabilir Discord özelinizde dener misiniz bir de yayın açmayı. Sonuç nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Aynı, maalesef ki yine yayın açınca aynısı oluyor.
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Şubat 2023 #8 Ses ve Görüntü sekmesindeki şu ayarı açıksa kapatıp, kapalıysa açıp dener misiniz?
zMiltrex Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #9 enesaak dedi: Ses ve Görüntü sekmesindeki şu ayarı açıksa kapatıp, kapalıysa açıp dener misiniz? Eki Görüntüle 1661642 Genişletmek için tıkla... Denedim fakat yine olmadı.
enesaak dedi: Ses ve Görüntü sekmesindeki şu ayarı açıksa kapatıp, kapalıysa açıp dener misiniz? Eki Görüntüle 1661642 Genişletmek için tıkla... Denedim fakat yine olmadı.
synix124 Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #10 Hocam çözüm bulabildiniz mi? Ben de aynı sorumu yaşıyorum.