PartheniosD Centipat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #11 Cosecx dedi: Upload hızınız ile alakalı bir durum. Genişletmek için tıkla... 10upload alıyorum xDarkLyne dedi: İnternet testi yapar mısın? Genişletmek için tıkla... 100 downloud 10 upload iKayraOnur dedi: Nitro üyeliğiniz olmadığından dolayı olabilir. Eki Görüntüle 1049705 Genişletmek için tıkla... Ama bazı arkadaşlarımda Nitro olmadan yüksek kalite yayın açıyorlar suleymandy dedi: İnternetinizden dolayı olabilir, arkadaşım 720p açıyor, 720P'de hangi kaliteyi görüyorsam onu görüyorum arada değişebiliyor ama. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri technoya.jpg 63 KB · Görüntüleme: 47
Cosecx dedi: Upload hızınız ile alakalı bir durum. Genişletmek için tıkla... 10upload alıyorum xDarkLyne dedi: İnternet testi yapar mısın? Genişletmek için tıkla... 100 downloud 10 upload iKayraOnur dedi: Nitro üyeliğiniz olmadığından dolayı olabilir. Eki Görüntüle 1049705 Genişletmek için tıkla... Ama bazı arkadaşlarımda Nitro olmadan yüksek kalite yayın açıyorlar suleymandy dedi: İnternetinizden dolayı olabilir, arkadaşım 720p açıyor, 720P'de hangi kaliteyi görüyorsam onu görüyorum arada değişebiliyor ama. Genişletmek için tıkla...
teozanguc Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 301 Çözümler 1 1 Haziran 2021 #12 Discord Nitro alırsanız daha kaliteli yayınlar yapabilirsiniz.
PartheniosD Centipat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #13 teozanguc dedi: Discord Nitro alırsanız daha kaliteli yayınlar yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... çok para be
teozanguc dedi: Discord Nitro alırsanız daha kaliteli yayınlar yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... çok para be
teozanguc Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 301 Çözümler 1 1 Haziran 2021 #14 PartheniosD dedi: çok para be Genişletmek için tıkla... 30 ve üzeri nitro basılmış bir sunucuda yayın açabilirsin.
PartheniosD dedi: çok para be Genişletmek için tıkla... 30 ve üzeri nitro basılmış bir sunucuda yayın açabilirsin.