Discord yayını açınca ping çıkıyor

epochN

Kilopat
Herkese selamlar. Windows 10 kullanırken bir sorun yoktu. Windows 11 geçmemizle birlikte arkadaşlarla Discord yayınını kim açarsa açsın oyunda ping çıkarıyor. Windows 10 kullanan arkadaşlar açtığında bir problem olmuyor. İnternet hızını paylaştım. Yardımcı olabilecek var mıdır? Herkese şimdiden teşekkürler. İyi akşamlar.

Speeed.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 hala geliştirme aşamasında ve gerçekten aşırı problemleri var.
Oyun oynuyacaksanız Windows 10 herşekil Windows 11'den daha iyidir, hem performans hem de ping, lag, vb.

Bence Windows 10'a geri dönünüz.

Windows 11 hala geliştirme aşamasında ve gerçekten aşırı problemleri var.
Oyun oynuyacaksanız Windows 10 herşekil Windows 11'den daha iyidir, hem performans hem de ping, lag, vb.

Bence Windows 10'a geri dönünüz.

Windows 11'de hiçbir sorun ya da performans olarak eksi bir şeyle karşılaşmadım. Aksine çok memnunum. Böyle bir şey vardı sormak istedim.

Windows 11'de hiçbir sorun ya da performans olarak eksi bir şeyle karşılaşmadım. Aksine çok memnunum. Böyle bir şey vardı sormak istedim.

Garip, ama bu her şekilde sizin tercihinizdir.
Ama oyunda pinginizin çıkması muhtemelen bir Windows 11 hatalarındandır.

Hangi çözünürlük ve kare hızında yayın açıyorsunuz? Yayın açıkken Görev Yöneticisini açıp Discord'un ne kadar ağ kullandığını kontrol edin. Bu kontrolü yaparken odada bir kişi olsun kendi başınıza olmayın, çünkü yayın esnasında odada kendi başınıza olursanız Discord herhangi bir veri göndermez ve doğru değeri göremezsiniz.

Sorunu çözdüm. Adımlar sırasıyla;
Ayarlar sonrasında sistem ve sistemden monitör giriyoruz. Orada ilgili ayarlarda grafikler diyoruz. Sonrasında varsayılan grafik ayarlarını değiştir diyoruz ve açık olan seçeneği kapatıyoruz.
Kısaca " donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması " kapatıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı