Çözüldü Discord yayını kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

samet yigit12

Femtopat
Daha fazla  
Discord'a eğlenmek için rastgele oyunlarrda yayın acıyorum. Oyunu ben sabit 60 FPS oynadığım halde yayınımda oyun 15 FPS gibi gidiyor.

Çözüm
Bende Nitro var ve 1080P 60FPS yayın veremiyorum japon filmi gibi oluyor ama 720P 15FPS verdiğim zaman hiçbir sıkıntı çıkmıyor. Muhtemelen Update değerlerim çok düşük olduğu için. Sende deneyip sıkıntı çıkartmayanı bulabilirsin diye düşünüyorum.
1. server 720P 60FPS desteklemiyor olabilir.
2. internet hızın yavaş olabilir.
3. sistemin yayın yapmaya yetecek kadar donanımda olmayabilir...
Olasılıklar sonsuz.

Bende Nitro var ve 1080P 60FPS yayın veremiyorum japon filmi gibi oluyor ama 720P 15FPS verdiğim zaman hiçbir sıkıntı çıkmıyor. Muhtemelen Update değerlerim çok düşük olduğu için. Sende deneyip sıkıntı çıkartmayanı bulabilirsin diye düşünüyorum.

Çözüm
Saol deneyeyim

Şu an bende de var o sorun yeni güncellemeyle olmaya başladı çözebilen var mı silip yükledim sistemimde iyi Twitch'de yayın bile yapıyorum bu sistemle. Yayın açıyorum arakadaşım FPS 5 gibi kasıyor diyor bana. Discord Nitro'ya sahibim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…