yigit16TR Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 98 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #1 Başlıkta da yazdığım gibi tam ekran olmuyor. Yayına girdiğimde tam ekran yaptığımda sol taraf gri olarak kalıyor, ekran tam oturmuyor. Ne yapmalıyım?
Başlıkta da yazdığım gibi tam ekran olmuyor. Yayına girdiğimde tam ekran yaptığımda sol taraf gri olarak kalıyor, ekran tam oturmuyor. Ne yapmalıyım?
Çözüm yigit16TR 22 Haziran 2025 Yarın tekrar girdim Discord'a düzeldi. Çözüm olarak yeniden başlatmak ya da aç kapa deneyebilirsiniz.
Yarın tekrar girdim Discord'a düzeldi. Çözüm olarak yeniden başlatmak ya da aç kapa deneyebilirsiniz.
O Oğuzhan Berber Megapat Katılım 22 Eylül 2014 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #2 Bende de aynı sorun var. Artı 0 Eksi
Akatshix Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #3 yigit16TR dedi: Başlıkta da yazdığım gibi tam ekran olmuyor. Yayına girdiğimde tam ekran yaptığımda sol taraf gri olarak kalıyor, ekran tam oturmuyor. Ne yapmalıyım?Eki Görüntüle 2517187 Genişletmek için tıkla... Widget yap tam ekran dene. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
yigit16TR dedi: Başlıkta da yazdığım gibi tam ekran olmuyor. Yayına girdiğimde tam ekran yaptığımda sol taraf gri olarak kalıyor, ekran tam oturmuyor. Ne yapmalıyım?Eki Görüntüle 2517187 Genişletmek için tıkla... Widget yap tam ekran dene.
KS KS yigit16TR Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 98 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #4 Yarın tekrar girdim Discord'a düzeldi. Çözüm olarak yeniden başlatmak ya da aç kapa deneyebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Yarın tekrar girdim Discord'a düzeldi. Çözüm olarak yeniden başlatmak ya da aç kapa deneyebilirsiniz.