kdrkrblt Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #1 Merhaba, Amazon Prime Video'da kız arkadaşımla Bergen filmini izlemek istiyoruz fakat yayın açtığımda Discord üzerinden siyah ekran oluyor. Bunun sebebi nedir, engelleyen şeyi kapatabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2022
Merhaba, Amazon Prime Video'da kız arkadaşımla Bergen filmini izlemek istiyoruz fakat yayın açtığımda Discord üzerinden siyah ekran oluyor. Bunun sebebi nedir, engelleyen şeyi kapatabilir miyim?
E Eric Wright Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #2 Donanım İvmesi’ni kapatmayı deneyin.
berkay enes demır Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 555 Çözümler 1 12 Ekim 2022 #3 Discordta film izlemek yasak diye biliyorum eğer yazılar çıkıyorsa yasaktır.
kdrkrblt Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #4 Eric Wright dedi: Donanım İvmesi'ni kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Discord yayınlarımda sıkıntı yok sadece Amazon Prime Video'yu yayında izletemiyorum. berkay enes demır dedi: Discord'da film izlemek yasak diye biliyorum eğer yazılar çıkıyorsa yasaktır. Genişletmek için tıkla... Çözümü yok mu?
Eric Wright dedi: Donanım İvmesi'ni kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Discord yayınlarımda sıkıntı yok sadece Amazon Prime Video'yu yayında izletemiyorum. berkay enes demır dedi: Discord'da film izlemek yasak diye biliyorum eğer yazılar çıkıyorsa yasaktır. Genişletmek için tıkla... Çözümü yok mu?