5 536396 Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 740 Çözümler 4 19 Mart 2025 #1 İyi sosyaller. Discord uygulamasında (PC) daha havalı bir arayüz varmış, buna nasıl geçilir? Bazı kişilerde var. Nasıl yapılıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2025
İyi sosyaller. Discord uygulamasında (PC) daha havalı bir arayüz varmış, buna nasıl geçilir? Bazı kişilerde var. Nasıl yapılıyor?
SametSarıkaya Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 113 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #2 536396 dedi: İyi Sosyaller. Discord uygulamasında (PC) daha havalı bir arayüz varmış, buna nasıl geçilir? Bazı kişilerde var. Nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam belirli kişilere veriyorlar ilk başta sanırsam ardından herkese bir güncelleme ile geliyor.
536396 dedi: İyi Sosyaller. Discord uygulamasında (PC) daha havalı bir arayüz varmış, buna nasıl geçilir? Bazı kişilerde var. Nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam belirli kişilere veriyorlar ilk başta sanırsam ardından herkese bir güncelleme ile geliyor.
Movansha Centipat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 867 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #3 Benim hesabım öyle eski bir hesap falan değildi. Hesapları eski olan arkadaşlarımda yok bu arayüz. Sadece Discord'u ve Windows'u İngilizce kullanıyordum. Discord'u İngizilce yapmayı dene.
Benim hesabım öyle eski bir hesap falan değildi. Hesapları eski olan arkadaşlarımda yok bu arayüz. Sadece Discord'u ve Windows'u İngilizce kullanıyordum. Discord'u İngizilce yapmayı dene.
5 536396 Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 740 Çözümler 4 19 Mart 2025 #4 SametSarıkaya dedi: Hocam belirli kişilere veriyorlar ilk başta sanırsam ardından herkese bir güncelleme ile geliyor. Genişletmek için tıkla... Ne zaman gelir güncelleme? Bilginiz var mı?
SametSarıkaya dedi: Hocam belirli kişilere veriyorlar ilk başta sanırsam ardından herkese bir güncelleme ile geliyor. Genişletmek için tıkla... Ne zaman gelir güncelleme? Bilginiz var mı?
SametSarıkaya Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 113 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #5 536396 dedi: Ne zaman gelir güncelleme? Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok ama bana geleli 1 1.5 ay oluyor yakın bir tarihte herkese güncelleme getirirler.
536396 dedi: Ne zaman gelir güncelleme? Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok ama bana geleli 1 1.5 ay oluyor yakın bir tarihte herkese güncelleme getirirler.