B ByCems Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 139 24 Haziran 2021 #1 Discord yeni gelen afiş ve hakkımda güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Son düzenleme: 25 Haziran 2021
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 24 Haziran 2021 #2 Güncellemeyi şimdi görüyorum. Nasıl bir güncelleme olduğunu biraz anlatır mısınız?
Lethium6161 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 520 Çözümler 4 24 Haziran 2021 #3 Hocam bence pek gerek yoktu.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 24 Haziran 2021 #4 ByCems dedi: Discord yeni gelen afiş güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben pek bir şey göremedim değişiklik açıkçası. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2021
ByCems dedi: Discord yeni gelen afiş güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben pek bir şey göremedim değişiklik açıkçası.
B ByCems Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 139 24 Haziran 2021 #5 Arda KC dedi: Ben pek bir şey göremedim değişiklik açıkçası. Genişletmek için tıkla... CTRL r yapın görürsünüz.
Arda KC dedi: Ben pek bir şey göremedim değişiklik açıkçası. Genişletmek için tıkla... CTRL r yapın görürsünüz.
ardausp1 Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 189 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2021 #6 RainbowwOnSky dedi: Güncellemeyi şimdi görüyorum. Nasıl bir güncelleme olduğunu biraz anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Böyle bir güncelleme hocam arka kısma GIF ya da fotoğraf koyabiliyorsunuz. Dosya Ekleri td.png 70 KB · Görüntüleme: 89
RainbowwOnSky dedi: Güncellemeyi şimdi görüyorum. Nasıl bir güncelleme olduğunu biraz anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Böyle bir güncelleme hocam arka kısma GIF ya da fotoğraf koyabiliyorsunuz.
Lethium6161 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 520 Çözümler 4 24 Haziran 2021 #7 RainbowwOnSky dedi: Güncellemeyi şimdi görüyorum. Nasıl bir güncelleme olduğunu biraz anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam görselde işaretlediğim yere gif vb. koyabiliyorsunuz.
RainbowwOnSky dedi: Güncellemeyi şimdi görüyorum. Nasıl bir güncelleme olduğunu biraz anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam görselde işaretlediğim yere gif vb. koyabiliyorsunuz.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 24 Haziran 2021 #8 ardausp1 dedi: Böyle bir güncelleme hocam arka kısma GIF ya da fotoğraf koyabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam gece gece yapmayın bu arka plan ne? . Ancak sanırsam GIF için nitro gerekiyor değil mi?
ardausp1 dedi: Böyle bir güncelleme hocam arka kısma GIF ya da fotoğraf koyabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam gece gece yapmayın bu arka plan ne? . Ancak sanırsam GIF için nitro gerekiyor değil mi?
Lethium6161 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 520 Çözümler 4 24 Haziran 2021 #9 RainbowwOnSky dedi: Hocam gece gece yapmayın bu arka plan ne? . Ancak sanırsam GIF için nitro gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
RainbowwOnSky dedi: Hocam gece gece yapmayın bu arka plan ne? . Ancak sanırsam GIF için nitro gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
ardausp1 Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 189 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2021 #10 RainbowwOnSky dedi: Hocam gece gece yapmayın bu arka plan ne? . Ancak sanırsam GIF için Nitro gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... evet Nitro'ya özel. Dosya Ekleri tsn.png 16,9 KB · Görüntüleme: 75
RainbowwOnSky dedi: Hocam gece gece yapmayın bu arka plan ne? . Ancak sanırsam GIF için Nitro gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... evet Nitro'ya özel.