B ByCems Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 139 24 Haziran 2021 #11 RainbowwOnSky dedi: Hocam gece gece yapmayın bu arka plan ne? . Ancak sanırsam GIF için Nitro gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
RainbowwOnSky dedi: Hocam gece gece yapmayın bu arka plan ne? . Ancak sanırsam GIF için Nitro gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 24 Haziran 2021 #12 ardausp1 dedi: evet Nitro'ya özel. Genişletmek için tıkla... Sırf epic games kullanan kişi sayısı arttı diye bir şey yapmıştır discord. Açıkçası gereksiz buldum. Hiç olmasa daha iyi. Direk arkaplana renk gelmesi de saçmaydı zaten.
ardausp1 dedi: evet Nitro'ya özel. Genişletmek için tıkla... Sırf epic games kullanan kişi sayısı arttı diye bir şey yapmıştır discord. Açıkçası gereksiz buldum. Hiç olmasa daha iyi. Direk arkaplana renk gelmesi de saçmaydı zaten.
B ByCems Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 139 24 Haziran 2021 #13 RainbowwOnSky dedi: Sırf Epic Games kullanan kişi sayısı arttı diye bir şey yapmıştır Discord. Açıkçası gereksiz buldum. Hiç olmasa daha iyi. Direk arkaplana renk gelmesi de saçmaydı zaten. Genişletmek için tıkla... Bir de hakkında kısmı geldi.
RainbowwOnSky dedi: Sırf Epic Games kullanan kişi sayısı arttı diye bir şey yapmıştır Discord. Açıkçası gereksiz buldum. Hiç olmasa daha iyi. Direk arkaplana renk gelmesi de saçmaydı zaten. Genişletmek için tıkla... Bir de hakkında kısmı geldi.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #14 RainbowwOnSky dedi: Sırf epic games kullanan kişi sayısı arttı diye bir şey yapmıştır discord. Açıkçası gereksiz buldum. Hiç olmasa daha iyi. Direk arkaplana renk gelmesi de saçmaydı zaten. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Epic'den önce de bu betadaydı rastgele kişilere denemek için verildi benim arkadaşıma da gelmişti hatta.
RainbowwOnSky dedi: Sırf epic games kullanan kişi sayısı arttı diye bir şey yapmıştır discord. Açıkçası gereksiz buldum. Hiç olmasa daha iyi. Direk arkaplana renk gelmesi de saçmaydı zaten. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Epic'den önce de bu betadaydı rastgele kişilere denemek için verildi benim arkadaşıma da gelmişti hatta.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 24 Haziran 2021 #15 ByCems dedi: Bir de hakkında kısmı geldi. Genişletmek için tıkla... O nasıl bir şey hocam?
B ByCems Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 139 24 Haziran 2021 #16 rickrollin dedi: Yok hocam Epic'den önce de bu betadaydı rastgele kişilere denemek için verildi benim arkadaşıma da gelmişti hatta. Genişletmek için tıkla... Ben Nitro verildikten sonra bu özellik betaya girdi diye biliyorum. RainbowwOnSky dedi: O nasıl bir şey hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam durum gibi bir şey oda zaten yazıyor afiş kısmında.
rickrollin dedi: Yok hocam Epic'den önce de bu betadaydı rastgele kişilere denemek için verildi benim arkadaşıma da gelmişti hatta. Genişletmek için tıkla... Ben Nitro verildikten sonra bu özellik betaya girdi diye biliyorum. RainbowwOnSky dedi: O nasıl bir şey hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam durum gibi bir şey oda zaten yazıyor afiş kısmında.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #17 RainbowwOnSky dedi: O nasıl bir şey hocam? Genişletmek için tıkla... Senin profiline tıklayınca Hakkında kısmı görünecek. O kısım da profilden ayarlanıyor.
RainbowwOnSky dedi: O nasıl bir şey hocam? Genişletmek için tıkla... Senin profiline tıklayınca Hakkında kısmı görünecek. O kısım da profilden ayarlanıyor.