Discord yüklenme ekranında kalıyor

448794

Hectopat
Makaleler
1
Discord'u açmayı denediğimde bu ekranda kalıyor:

1668117842678.png

Discord'u açmayı hem normal Discord ile hem Discord ptb ile hem Discord canary ile hem open asarlı normal Discord ile ve Edge'den sitesinden denedim.

Discord'u söylediğim uygulamalardan hiçbiri ile açamadım Edge ile açılırken de Kaspersky şu sertifika hatalarını veriyor:

1668118065045.png

Bir ihtimal gerekli güncelleştirmelerin kurulmamış olmasından kaynaklı olabilir veya Kaspersky'den kaynaklı olabilir. Girmeyi denediğiniz link gateway.discord yani Discord'un kendisi değil

Discord'u açmayı denediğimde bu ekranda kalıyor:

Eki Görüntüle 1569273

Discord'u açmayı hem normal Discord ile hem Discord ptb ile hem Discord canary ile hem open asarlı normal Discord ile ve Edge'den sitesinden denedim.

Discord'u söylediğim uygulamalardan hiçbiri ile açamadım Edge ile açılırken de Kaspersky şu sertifika hatalarını veriyor:

Eki Görüntüle 1569277
Discord'u kaldırın sonra yeniden yükleyin. Bakalım olacak mı?

Bir ihtimal gerekli güncelleştirmelerin kurulmamış olmasından kaynaklı olabilir veya Kaspersky'den kaynaklı olabilir. Girmeyi denediğiniz link gateway. Discord yani Discord'un kendisi değil.

discord.com/app sitesinde çıkıyor uyarı.
Discord'u kaldırın sonra yeniden yükleyin. Bakalım olacak mı?
Bunu en az 5 6 kez yaptım. İşe yaramıyor.

Dün akşam kaspersky ın uyarı verdiği linkleri güvenilen linklere ekledim bilgisayarı kapattım sabah açtığımda çalışıyordu yardım eden herkese teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı