Margot Robbie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 1.328 Çözümler 6 Yer Queensland Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #1 Discord'da 10 MB'den yüksek GIF'leri nasıl PP yapabiliriz, bunun bir yolu var mı?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.672 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #2 GIF'i küçültebilirsin. Online convert siteleri var. Animated image resizer Simple and free tool to resize (scale) animated images online. Resize animated GIF, WebP, APNG, AVIF images without losing the animation and quality. ezgif.com Bu siteyi dene.
GIF'i küçültebilirsin. Online convert siteleri var. Animated image resizer Simple and free tool to resize (scale) animated images online. Resize animated GIF, WebP, APNG, AVIF images without losing the animation and quality. ezgif.com Bu siteyi dene.
Margot Robbie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 1.328 Çözümler 6 Yer Queensland Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #3 KafadanKontak dedi: GIF'i küçültebilirsin. Online convert siteleri var. Animated image resizer Simple and free tool to resize (scale) animated images online. Resize animated GIF, WebP, APNG, AVIF images without losing the animation and quality. ezgif.com Bu siteyi dene. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım teşekkür ederim de GIF'i PP yapınca üzerinde karıncalanmalar oluyor.
KafadanKontak dedi: GIF'i küçültebilirsin. Online convert siteleri var. Animated image resizer Simple and free tool to resize (scale) animated images online. Resize animated GIF, WebP, APNG, AVIF images without losing the animation and quality. ezgif.com Bu siteyi dene. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım teşekkür ederim de GIF'i PP yapınca üzerinde karıncalanmalar oluyor.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.672 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #4 Margot Robbie dedi: Hocam yaptım teşekkür ederim de GIF'i PP yapınca üzerinde karıncalanmalar oluyor. Genişletmek için tıkla... Tabi boyut küçültmek bazı kayıpları da yanında getirecektir. Kaliteden ödün vermek gerekiyor maalesef.
Margot Robbie dedi: Hocam yaptım teşekkür ederim de GIF'i PP yapınca üzerinde karıncalanmalar oluyor. Genişletmek için tıkla... Tabi boyut küçültmek bazı kayıpları da yanında getirecektir. Kaliteden ödün vermek gerekiyor maalesef.