DDerzane Decapat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #1 Sorunum şu: Zaten var olan bir abonelikle bu hediye alınamaz. Arkadaşım bana gift olarak Nitro attı ve bu sorunla karşılaştım, hiçbir şekilde alamıyorum. Sebebini bilen var mı? Epic Games'deki Nitro için kartım yok. Epic Games önermeyin.
Sorunum şu: Zaten var olan bir abonelikle bu hediye alınamaz. Arkadaşım bana gift olarak Nitro attı ve bu sorunla karşılaştım, hiçbir şekilde alamıyorum. Sebebini bilen var mı? Epic Games'deki Nitro için kartım yok. Epic Games önermeyin.
ggbro Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 15 Haziran 2021 #2 Bu link sahte zaten. 1000 saat içinde biten bir Nitro linki olamaz. Büyük ihtimal ondan. Artı 0 Eksi
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 15 Haziran 2021 #3 DDerzane dedi: Sorunum şu: Zaten var olan bir abonelikle bu hediye alınamaz. Arkadaşım bana gift olarak Nitro attı ve bu sorunla karşılaştım, hiçbir şekilde alamıyorum. Sebebini bilen var mı? Epic Games'deki Nitro için kartım yok. Epic Games önermeyin. Eki Görüntüle 1068873 Genişletmek için tıkla... Arkadaşın beleş Epic nitrosunu atmışsa ve senin zaten nitron varsa normal. Artı 0 Eksi
DDerzane dedi: Sorunum şu: Zaten var olan bir abonelikle bu hediye alınamaz. Arkadaşım bana gift olarak Nitro attı ve bu sorunla karşılaştım, hiçbir şekilde alamıyorum. Sebebini bilen var mı? Epic Games'deki Nitro için kartım yok. Epic Games önermeyin. Eki Görüntüle 1068873 Genişletmek için tıkla... Arkadaşın beleş Epic nitrosunu atmışsa ve senin zaten nitron varsa normal.
Qzeybei Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 500 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Eskişehir 15 Haziran 2021 #4 DDerzane dedi: Sorunum şu: Zaten var olan bir abonelikle bu hediye alınamaz. Arkadaşım bana gift olarak Nitro attı ve bu sorunla karşılaştım, hiçbir şekilde alamıyorum. Sebebini bilen var mı? Epic Games'deki Nitro için kartım yok. Epic Games önermeyin. Eki Görüntüle 1068873 Genişletmek için tıkla... Zaten yazıyor nedeni. Şu anda Nitro'nuz var. Nitronuz bittiği zaman (eğer süresi dolmazsa) alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
DDerzane dedi: Sorunum şu: Zaten var olan bir abonelikle bu hediye alınamaz. Arkadaşım bana gift olarak Nitro attı ve bu sorunla karşılaştım, hiçbir şekilde alamıyorum. Sebebini bilen var mı? Epic Games'deki Nitro için kartım yok. Epic Games önermeyin. Eki Görüntüle 1068873 Genişletmek için tıkla... Zaten yazıyor nedeni. Şu anda Nitro'nuz var. Nitronuz bittiği zaman (eğer süresi dolmazsa) alabilirsiniz.
ggbro Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 15 Haziran 2021 #5 Qzeybei dedi: Zaten yazıyor nedeni. Şu anda Nitro'nuz var. Nitronuz bittiği zaman (eğer süresi dolmazsa) alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Normalde kredi olarak eklenmesi lazım nitrosu olsa bile. Artı 0 Eksi
Qzeybei dedi: Zaten yazıyor nedeni. Şu anda Nitro'nuz var. Nitronuz bittiği zaman (eğer süresi dolmazsa) alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Normalde kredi olarak eklenmesi lazım nitrosu olsa bile.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.842 Makaleler 4 15 Haziran 2021 #6 Link sahte olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS DDerzane Decapat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #7 Qzeybei dedi: Zaten yazıyor nedeni. Şu anda Nitro'nuz var. Nitronuz bittiği zaman (eğer süresi dolmazsa) alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... nitrom yokk Artı 0 Eksi
Qzeybei dedi: Zaten yazıyor nedeni. Şu anda Nitro'nuz var. Nitronuz bittiği zaman (eğer süresi dolmazsa) alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... nitrom yokk
Qzeybei Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 500 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Eskişehir 15 Haziran 2021 #8 DDerzane dedi: nitrom yokk Genişletmek için tıkla... O zaman yüksek ihtimalle link sahte. Artı 0 Eksi