Discord_backup_codes.txt dosyası silindi

darknet

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ben içimi dökmek ve sizden yardım istiyorum. Hesap discord_backup dosyasını kaybettim. Durmadan destek yazıyorum ama hesap tek silmem lazımmış.

Hesap eski sürede... Bir arkadaşım var ve ondan özür dilemek istiyorum. 2 kere oluyor. Ben hesap... Tam özür dilesem mi karar verirken PC olan disk çöktü. Dediğim gibi hepsi silindi ve discord_backup dosyası da... Ondan özür dileyemedim, içim içimde kaldı. Bari hesap girmenin bir çözüm yolu olması lazım. Bana bir şans... Hesap girmem lazım ve o ana hesap girip ondan ve o 2 faktörlü korumaya kapatmam lazım. Bir yol... Ne yapmam lazım?

Moderasyon notu: Konuda sadece noktalama düzenlemesi yapılmıştır, konunun açılış şekli böyledir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çözümünü biliyorum. İlk oncelikle discords Support üzerinden hesabım çalındı diye Support atıyorsun. Resimdeki gibi

Yapacak bir şey yok. 2AD erişimini ve yedek kodları kaybettiyseniz hesabınızı silmekten başka hiç bir işlem yapmazlar mail üzerinden.

Yapacak bir şey yok. 2AD erişimini ve yedek kodları kaybettiyseniz hesabınızı silmekten başka hiç bir işlem yapmazlar mail üzerinden.
Bir çözüm yolu daha var resimlerdeki gibi izlerse çözüme ulaşır birazcık discords yalan söyler ama sıkıntı olmaz

Bu arada arkadaşın yazdığını Google çeviriden ingilizceye çevirirseniz ve azıcık ingilizceniz varsa daha rahat anlıyorsunuz.

Ve evet hesabı silmekten başka bir şey yapamazsınız bu durumda.
Aslında ufak discorda yalan söylenirse 2FA kaldirtms mümkün.

Aslında ufak discorda yalan söylenirse 2FA kaldirtms mümkün.
Bizzat yaşamış biri olarak mümkün değil. Bende hesabımla ilgili bir kaç sorunla karşılaşmıştım bana "Hesabınızla ilgili 2AD kaldırma/düzenle vb. işlemleri biz manuel olarak yapamıyoruz. Bunu hesabınıza girip sizin yapmanız gerekiyor." Ve sonuç olarak sadece hesabımı silebileceklerini, aksi taktirde hiç bir şey yapamayacaklarını söylediler. Bende hesabımı sildirdim. Burada bir tecrübe konuşuyor, boşuna konu sahibini yormaya gerek yok.

O degilde hesap güvenlikden kaldırmıyorlar mış lan hesap benim diye SS attım.
Her şey attım adamlara nasıl olmuyor ses kaydım var arkdaş konuşurken kendi ses kaydımı koydum bakın dedim hala bana hesap sil diyorlar çok boş bir şey başka çözüm var mıdır bildiniz hiç böyle bende de aynıydı ben çözdüm diyen biri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…