tridyboos Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #1 17 saniye uzunluğunda MP4 bir videom var. YT'den indirdim ve Discord ses paneline eklemek istiyorum. Bunu nasıl yaparım? Birçok şey denedim. Video 1sn olarak görünüyor VLC Player'da ama DC'ye atınca yine 17 saniye. Onu bir ayarlayamadım.
17 saniye uzunluğunda MP4 bir videom var. YT'den indirdim ve Discord ses paneline eklemek istiyorum. Bunu nasıl yaparım? Birçok şey denedim. Video 1sn olarak görünüyor VLC Player'da ama DC'ye atınca yine 17 saniye. Onu bir ayarlayamadım.
hcnuPcitirC Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 781 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #2 En uzun 5 saniye olmuyormu ses panelinde?
tridyboos Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #3 hcnuPcitirC dedi: En uzun 5 saniye olmuyormu ses panelinde? Genişletmek için tıkla... reditte bağzıları daha uzun sesler ekleye bilmişler 4 yıl önce
hcnuPcitirC dedi: En uzun 5 saniye olmuyormu ses panelinde? Genişletmek için tıkla... reditte bağzıları daha uzun sesler ekleye bilmişler 4 yıl önce
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 8 Ekim 2024 #4 tridyboos dedi: reditte bağzıları daha uzun sesler ekleye bilmişler 4 yıl önce Genişletmek için tıkla... 4 yıl önce ses paneli yoktu Discord'da. Ses paneline yüklerken en fazla 5 saniyelik yükleyebilirsin.
tridyboos dedi: reditte bağzıları daha uzun sesler ekleye bilmişler 4 yıl önce Genişletmek için tıkla... 4 yıl önce ses paneli yoktu Discord'da. Ses paneline yüklerken en fazla 5 saniyelik yükleyebilirsin.
tridyboos Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #5 armas dedi: 4 yıl önce ses paneli yoktu Discord'da. Ses paneline yüklerken en fazla 5 saniyelik yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... yabancı forumlarda konuşmuşlar muhtemelen tr de yoktur
armas dedi: 4 yıl önce ses paneli yoktu Discord'da. Ses paneline yüklerken en fazla 5 saniyelik yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... yabancı forumlarda konuşmuşlar muhtemelen tr de yoktur
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 8 Ekim 2024 #6 tridyboos dedi: yabancı forumlarda konuşmuşlar muhtemelen tr de yoktur Genişletmek için tıkla... Hayır, böyle bi durum da yok. Reddit linkini atar mısın? Ayrıca konudan şaşmayalım, ses dosyası en fazla 5 saniyelik olabilir.
tridyboos dedi: yabancı forumlarda konuşmuşlar muhtemelen tr de yoktur Genişletmek için tıkla... Hayır, böyle bi durum da yok. Reddit linkini atar mısın? Ayrıca konudan şaşmayalım, ses dosyası en fazla 5 saniyelik olabilir.