M muhammedtugra4848 Femtopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #11 ben arkadasımla revolt uygulamasını kullanıyorum kullanımı kolay discorda benziyor ses kaliteside iyi fena değil
ben arkadasımla revolt uygulamasını kullanıyorum kullanımı kolay discorda benziyor ses kaliteside iyi fena değil
kayraWSS Femtopat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 4070 Super Ryzen 5 7600 Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #12 Revolt kullanabilirsiniz neredeyse discord ile aynı.
Krasnow Femtopat Katılım 13 Mayıs 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #13 önceden guilded vardı ama artık error veriyor skypeda kapandı ki bence skype çok kötü bir arayüz bence en mantıklısı kuruluyorsa goodbyidpi kurmak ve discorda devam etmek discord ayarında pek bi uygulama yok
önceden guilded vardı ama artık error veriyor skypeda kapandı ki bence skype çok kötü bir arayüz bence en mantıklısı kuruluyorsa goodbyidpi kurmak ve discorda devam etmek discord ayarında pek bi uygulama yok