D dlxf Femtopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #11 t4lo dedi: Hayır iptal edilecek. Genişletmek için tıkla... vpn onerin var mı ping sorunu yaratmayacak clinomaniart dedi: Bu şekilde çözdüm ben buyur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim
t4lo dedi: Hayır iptal edilecek. Genişletmek için tıkla... vpn onerin var mı ping sorunu yaratmayacak clinomaniart dedi: Bu şekilde çözdüm ben buyur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim
T A L O Decipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.959 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Kasım 2024 #12 dlxf dedi: VPN onerin var mı ping sorunu yaratmayacak. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... WARP deneyebilirsin.
dlxf dedi: VPN onerin var mı ping sorunu yaratmayacak. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... WARP deneyebilirsin.
D dlxf Femtopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #13 t4lo dedi: WARP deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... warp da profiller gozukmuyor mesela birinde nitro varsa gozukmuyor hakkımda, ortak sunucular da ve oyun oynarken pingim yukseliyor
t4lo dedi: WARP deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... warp da profiller gozukmuyor mesela birinde nitro varsa gozukmuyor hakkımda, ortak sunucular da ve oyun oynarken pingim yukseliyor
T A L O Decipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.959 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Kasım 2024 #14 dlxf dedi: WARP da profiller gozukmuyor mesela birinde Nitro varsa gozukmuyor hakkımda, ortak sunucular da ve oyun oynarken pingim yukseliyor. Genişletmek için tıkla... Kimsenin Nitro'su gözükmüyor artık.
dlxf dedi: WARP da profiller gozukmuyor mesela birinde Nitro varsa gozukmuyor hakkımda, ortak sunucular da ve oyun oynarken pingim yukseliyor. Genişletmek için tıkla... Kimsenin Nitro'su gözükmüyor artık.
D dlxf Femtopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #15 t4lo dedi: Kimsenin Nitro'su gözükmüyor artık. Genişletmek için tıkla... hayır dnsle girdiğimde gözüküyordu yani şöyle chrome'dan dns değiştirip dcye girdiğimde dekarasyon, vpn, hakkımda kısmı gozukuyordu warpla uygulamaya girince hic biri gozukmuyordu
t4lo dedi: Kimsenin Nitro'su gözükmüyor artık. Genişletmek için tıkla... hayır dnsle girdiğimde gözüküyordu yani şöyle chrome'dan dns değiştirip dcye girdiğimde dekarasyon, vpn, hakkımda kısmı gozukuyordu warpla uygulamaya girince hic biri gozukmuyordu