C cemobabo Centipat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 19:02 #1 DNS açık olmasına rağmen Discord'un sadece check for updates yazısı geliyor, açılmıyor. Çözümü nasıl olabilir?
DNS açık olmasına rağmen Discord'un sadece check for updates yazısı geliyor, açılmıyor. Çözümü nasıl olabilir?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.140 Makaleler 2 Çözümler 32 Cumartesi 19:11 #2 Split wire kullan. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS C cemobabo Centipat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 19:14 #3 O nedir bilgim yok? Artı 0 Eksi
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.140 Makaleler 2 Çözümler 32 Cumartesi 19:18 #4 cemobabo dedi: O nedir bilgim yok? Genişletmek için tıkla... Sadece Discord için VPN ayarlıyor. Başka uygulamalarda geçerli değil. Ve uğraşmıyorsun. Split wire cagrı taskın yazarsan Google'a. Artı 0 Eksi
cemobabo dedi: O nedir bilgim yok? Genişletmek için tıkla... Sadece Discord için VPN ayarlıyor. Başka uygulamalarda geçerli değil. Ve uğraşmıyorsun. Split wire cagrı taskın yazarsan Google'a.
Chuckyyy Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 180 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer Cumartesi 19:19 #5 cemobabo dedi: DNS açık olmasına rağmen Discord'un sadece check for updates yazısı geliyor, açılmıyor. Çözümü nasıl olabilir? Genişletmek için tıkla... Hangi tarayıcıdan bağlantı sağlamaya çalışıyorsunuz ?, hangi dns kullanıyorsunuz, hangi iss'yi kullanıyorsunuz ? Artı 0 Eksi
cemobabo dedi: DNS açık olmasına rağmen Discord'un sadece check for updates yazısı geliyor, açılmıyor. Çözümü nasıl olabilir? Genişletmek için tıkla... Hangi tarayıcıdan bağlantı sağlamaya çalışıyorsunuz ?, hangi dns kullanıyorsunuz, hangi iss'yi kullanıyorsunuz ?
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.740 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul Cumartesi 19:24 #6 Uzun zamandır WARP VPN kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım. WARP VPN kullanıp 1.1.1.1 seçeneğini ekleyin girersiniz. Artı 0 Eksi
Uzun zamandır WARP VPN kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım. WARP VPN kullanıp 1.1.1.1 seçeneğini ekleyin girersiniz.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.653 Makaleler 8 Çözümler 55 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek Cumartesi 19:40 #7 Ben GoodbyeDPI kullanıyorum, öneririm. Artı 0 Eksi
KS KS C cemobabo Centipat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 20:34 #8 Chuckyyy dedi: Hangi tarayıcıdan bağlantı sağlamaya çalışıyorsunuz ?, hangi dns kullanıyorsunuz, hangi iss'yi kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI ve Türk Telekom Deiinzz dedi: Split wire kullan. Genişletmek için tıkla... Tamam yeni kullanmaya başladım ama internet hızında düşüklük var ISS de problem var mı bilmiyorum şu anlık hoşuma gitti. Artı 0 Eksi
Chuckyyy dedi: Hangi tarayıcıdan bağlantı sağlamaya çalışıyorsunuz ?, hangi dns kullanıyorsunuz, hangi iss'yi kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI ve Türk Telekom Deiinzz dedi: Split wire kullan. Genişletmek için tıkla... Tamam yeni kullanmaya başladım ama internet hızında düşüklük var ISS de problem var mı bilmiyorum şu anlık hoşuma gitti.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.140 Makaleler 2 Çözümler 32 Cumartesi 20:40 #9 cemobabo dedi: GoodbyeDPI ve Türk Telekom. Tamam yeni kullanmaya başladım ama internet hızında düşüklük var ISS de problem var mı bilmiyorum şu anlık hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Hiçbir düşüklük veya bir sıkıntı oluşturmaz. Artı 0 Eksi
cemobabo dedi: GoodbyeDPI ve Türk Telekom. Tamam yeni kullanmaya başladım ama internet hızında düşüklük var ISS de problem var mı bilmiyorum şu anlık hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Hiçbir düşüklük veya bir sıkıntı oluşturmaz.