Discord'a DNS ve VPN'le de erişilemiyor

blenxi

Kilopat
Daha fazla  
Yasaklanana kadar Discord'u günaşırı kullanıyordum. Şu an WARP VPN ile giriyorum ancak diğer sitelerle IP olarak çakıştığı için sürekli aç kapa yapmak zorunda kalıyorum. Discord'daki kullanıcılar 209.244.0.3 DNS ile sorunsuz giriş yaptıklarını söylediler ancak bende çalışmıyor, sanırım Türk Telekom'dan kaynaklı bir şey. VPN harici ne yapabilirim, modem arayüzüyle alakalı bir ayar mı yapmam lazım? Tüm DNS'leri denedim ama ne App olarak ne browser olarak Discord'a erişemiyorum.

Yasaklanana kadar Discord'u günaşırı kullanıyordum. Şu an WARP VPN ile giriyorum ancak diğer sitelerle IP olarak çakıştığı için sürekli aç kapa yapmak zorunda kalıyorum. Discord'daki kullanıcılar 209.244.0.3 DNS ile sorunsuz giriş yaptıklarını söylediler ancak bende çalışmıyor, sanırım Türk Telekom'dan kaynaklı bir şey. VPN harici ne yapabilirim, modem arayüzüyle alakalı bir ayar mı yapmam lazım? Tüm DNS'leri denedim ama ne App olarak ne browser olarak Discord'a erişemiyorum.
Recep Baltaş'ın anlattığı son çözümü uygula işine yarayacaktır.

Bu video mu, doğru mu bulmuşum?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet hocam bu video. Bende yeni kullanmaya başladım sorunsuz çalışıyor.

Bu video mu, doğru mu bulmuşum?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam bu video olacak pardon. Attığınızı karıştırmışım.

Bunu biliyorum, yasak geldiğinde yapmıştım ancak Reddit'te güvenlik zafiyetleri üzerine yazılar okudum o yüzden çok kullanmadan kaldırdım. Şimdi bilemiyorum kararsızım 🙂
Hocam en son attığım videoyu inceleyin. Attığınız videoyu ben son video sandım 😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı