Royzz Nanopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 321 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #11 letmenow dedi: Sende sıkıntı yok diye herkeste olmak zorunda değil. Gitti discord herkeste şu an. Genişletmek için tıkla... Kendi cevabınla çelişiyorsun şuan, herkeste gitti diyorsun ama bende gitmedi, demek ki herkeste gitmemiş.
letmenow dedi: Sende sıkıntı yok diye herkeste olmak zorunda değil. Gitti discord herkeste şu an. Genişletmek için tıkla... Kendi cevabınla çelişiyorsun şuan, herkeste gitti diyorsun ama bende gitmedi, demek ki herkeste gitmemiş.
Toprq Centipat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 78 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #12 Ben girebildim ama genelde gecikme olabiliyor yasaklanmalarda. Büyük ihtimal gitti
Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 11 Yer Nordland 9 Ekim 2024 #13 Yazık cidden. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2024
Royzz Nanopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 321 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #14 NoBMPR R8 dedi: @Royzz bende kullanıyorum deminden beri bir sorun yok. Sabaha çıkar kokusu. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı bakalım, sorun edeceğim bir şey olmadığı için dert edinmiyorum.
NoBMPR R8 dedi: @Royzz bende kullanıyorum deminden beri bir sorun yok. Sabaha çıkar kokusu. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı bakalım, sorun edeceğim bir şey olmadığı için dert edinmiyorum.
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 9 Ekim 2024 #15 Tamda arkadaşlarla muhabbet ediyorduk. Hepimiz dedik bu discord kapancak diye aha da oldu.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 9 Ekim 2024 #16 Artık internet aboneliğinin üzerine bir de VPN aboneliği ücretini ekleyerek fiyat hesaplamak gerekiyor. VPN almadan tam kalitede hizmet alamıyorsunuz.
Artık internet aboneliğinin üzerine bir de VPN aboneliği ücretini ekleyerek fiyat hesaplamak gerekiyor. VPN almadan tam kalitede hizmet alamıyorsunuz.
Toprq Centipat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 78 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #17 Discord kapanınca sanki bu illegal iş döndürenler yok olacak. Gerçekten bunu düşünemiyorlar mı?
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.005 Makaleler 1 Çözümler 46 9 Ekim 2024 #18 NoBMPR R8 dedi: @Royzz bende kullanıyorum deminden beri bir sorun yok. Sabaha çıkar kokusu. Genişletmek için tıkla... Comnet gibi ISS'lerde yasaklardan etkilenmiyorsunuz. ISS nedir? Veya özel DNS sunucuları mı kullanıyorsunuz?
NoBMPR R8 dedi: @Royzz bende kullanıyorum deminden beri bir sorun yok. Sabaha çıkar kokusu. Genişletmek için tıkla... Comnet gibi ISS'lerde yasaklardan etkilenmiyorsunuz. ISS nedir? Veya özel DNS sunucuları mı kullanıyorsunuz?
Royzz Nanopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 321 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #19 Tim dedi: BTK sitesinde mahkeme kararı gözüküyor. Sizin sağlayıcınız yeterince hızlı eylem alamamış. Gerekeni yapacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam detaylı bilgilendirme için.
Tim dedi: BTK sitesinde mahkeme kararı gözüküyor. Sizin sağlayıcınız yeterince hızlı eylem alamamış. Gerekeni yapacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam detaylı bilgilendirme için.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.105 Çözümler 16 9 Ekim 2024 #20 Arkadaşlarla Shogun izliyordum, yarıda kaldı.