Discord'a girdikten sonra 'Yanıltıcı bir siteye girmek üzeresiniz' hatası

Daha fazla  

Bilgisayarı ilk açtım ve Discord'a girdim, sıkıntı yoktu sonra bir sunucuda gezindim. Bir sesli kanala girdiğimde bu hatayı almaya başladım. Discord'ı kapatıp açıyorum ve bu hatayı sürekli alıyorum.

Bir tane Media açmışsın sanırım sıkıntılı olan o çerezleri sıfırlayıp discord.com yazıp giriş yapmayı dene.

Discord sitesine giriyorsun neden tehlikeli olsun? Bilmediğin bir site olursa bunu yapma kesinlikle.

Dostum girdiği site Discord'un sitesi fakat Discord engellenmiyor Discord üzerinden açılmaya çalışan bir medyayı engelliyor Chrome zaten medya ismi yazıyor hata kodunda dikkatli bakarsan.

Dostum girdiği site Discord'un sitesi fakat Discord engellenmiyor Discord üzerinden açılmaya çalışan bir medyayı engelliyor Chrome zaten medya ismi yazıyor hata kodunda dikkatli bakarsan.
Hocam sese girmeye çalışıyorkende bu sayfayı verdi dedi. Sadece o medyayı açarken olmuyor bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…