demoknight Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 60 18 Ekim 2023 #11 HBeratYARAR dedi: Eki Görüntüle 1981567 Discord'a giremiyorum bu şekilde kalıyor. Silip tekrar yüklemeyi denedim. 2 defa yaptım. Düzelmedi. Ne yapabiliriz? Genişletmek için tıkla... Bende de 3 gündür oluyor bilgisayarda bir yerden sonra kesiliyor/ses kanallarına giremiyorum telefonumda ise mobil veri açıksa kullanamıyorum. Garip.
HBeratYARAR dedi: Eki Görüntüle 1981567 Discord'a giremiyorum bu şekilde kalıyor. Silip tekrar yüklemeyi denedim. 2 defa yaptım. Düzelmedi. Ne yapabiliriz? Genişletmek için tıkla... Bende de 3 gündür oluyor bilgisayarda bir yerden sonra kesiliyor/ses kanallarına giremiyorum telefonumda ise mobil veri açıksa kullanamıyorum. Garip.
BombacıTekno Femtopat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #12 Bende mobil veri ile de girilmiyor ne yapmam lazım.
fixemmm Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 55 18 Ekim 2023 #13 Toross dedi: Telefonunuzdan verinizi ve mobil erişim noktasını açın ve bilgisayarınızdan kendi internetinize bağlanın. Kendi veriniz ile giriş yapmadıkça olmayacaktır büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... dostum ne zaman düzelir
Toross dedi: Telefonunuzdan verinizi ve mobil erişim noktasını açın ve bilgisayarınızdan kendi internetinize bağlanın. Kendi veriniz ile giriş yapmadıkça olmayacaktır büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... dostum ne zaman düzelir