poseidoNNKar1 Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #1 GoodbyeDPI WARP DNS her şeyi denedim olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2024
Lientum Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 972 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #2 poseidoNNKar1 dedi: GoodbyeDPI WARP DNS her şeyi denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam WARP olması lazım normalde. Eğer çalışmıyorsa UrbanVPN deneyebilirsiniz.
poseidoNNKar1 dedi: GoodbyeDPI WARP DNS her şeyi denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam WARP olması lazım normalde. Eğer çalışmıyorsa UrbanVPN deneyebilirsiniz.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.162 Makaleler 16 Çözümler 468 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #3 Hangi ISS'i kullanıyorsunuz?
poseidoNNKar1 Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #4 Turk telekom VPN istemiyorum Adrastos dedi: Hangi ISS'i kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Turk telekom Silinen üye dedi: Hocam WARP olması lazım normalde. Eğer çalışmıyorsa UrbanVPN deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... VPN istemiyorum Silinen üye dedi: Hocam WARP olması lazım normalde. Eğer çalışmıyorsa UrbanVPN deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... VPN istemiyorum Son düzenleme: 20 Kasım 2024
Turk telekom VPN istemiyorum Adrastos dedi: Hangi ISS'i kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Turk telekom Silinen üye dedi: Hocam WARP olması lazım normalde. Eğer çalışmıyorsa UrbanVPN deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... VPN istemiyorum Silinen üye dedi: Hocam WARP olması lazım normalde. Eğer çalışmıyorsa UrbanVPN deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... VPN istemiyorum
Lientum Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 972 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #5 poseidoNNKar1 dedi: Turk telekom VPN istemiyorum Turk telekom VPN istemiyorum Genişletmek için tıkla... WARP ile bağlandığınızda ne hatası veriyor tam olarak? Ben geçen denedim hiçbir sorun çıkmadan girdi.
poseidoNNKar1 dedi: Turk telekom VPN istemiyorum Turk telekom VPN istemiyorum Genişletmek için tıkla... WARP ile bağlandığınızda ne hatası veriyor tam olarak? Ben geçen denedim hiçbir sorun çıkmadan girdi.
poseidoNNKar1 Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #6 Silinen üye dedi: WARP ile bağlandığınızda ne hatası veriyor tam olarak? Ben geçen denedim hiçbir sorun çıkmadan girdi. Genişletmek için tıkla... discord güncellemeler kontrol edılıyor falan diyo sonra hata veriyor
Silinen üye dedi: WARP ile bağlandığınızda ne hatası veriyor tam olarak? Ben geçen denedim hiçbir sorun çıkmadan girdi. Genişletmek için tıkla... discord güncellemeler kontrol edılıyor falan diyo sonra hata veriyor
Lientum Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 972 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #7 poseidoNNKar1 dedi: discord güncellemeler kontrol edılıyor falan diyo Genişletmek için tıkla... Hocam discordu komple kapatıp tekrar açmayı denediniz mi? Bende de öyle olmuştu discordu kapattım tekrar açtım düzeldi.
poseidoNNKar1 dedi: discord güncellemeler kontrol edılıyor falan diyo Genişletmek için tıkla... Hocam discordu komple kapatıp tekrar açmayı denediniz mi? Bende de öyle olmuştu discordu kapattım tekrar açtım düzeldi.
poseidoNNKar1 Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #8 Silinen üye dedi: Hocam discordu komple kapatıp tekrar açmayı denediniz mi? Bende de öyle olmuştu discordu kapattım tekrar açtım düzeldi. Genişletmek için tıkla... evet hocam
Silinen üye dedi: Hocam discordu komple kapatıp tekrar açmayı denediniz mi? Bende de öyle olmuştu discordu kapattım tekrar açtım düzeldi. Genişletmek için tıkla... evet hocam
Lientum Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 972 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #9 poseidoNNKar1 dedi: evet hocam Genişletmek için tıkla... WARP'ı silip tekrar yüklemeyi deneyin.
poseidoNNKar1 Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #10 Silinen üye dedi: WARP'ı silip tekrar yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim sadece warpla alakali degil digerleri ile de olmuyo dns ve goodbyedpi
Silinen üye dedi: WARP'ı silip tekrar yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim sadece warpla alakali degil digerleri ile de olmuyo dns ve goodbyedpi