shun1337 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 412 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #11 polat2141 dedi: Oyun oynarken sorun olmuyor mu WARP'da hocam. Genişletmek için tıkla... Leauge of Legends gibi oyunlarda ben sorun yaşamıştım. Daha sonra GoodbyeDPI kullanmaya başladım ve sorunu çözdüm.
polat2141 dedi: Oyun oynarken sorun olmuyor mu WARP'da hocam. Genişletmek için tıkla... Leauge of Legends gibi oyunlarda ben sorun yaşamıştım. Daha sonra GoodbyeDPI kullanmaya başladım ve sorunu çözdüm.
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #12 GoodByeDPI Türkiye versiyonunu da denedin mi ?
polat2141 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.624 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #13 shun1337 dedi: Leauge of Legends gibi oyunlarda ben sorun yaşamıştım. Daha sonra GoodbyeDPI kullanmaya başladım ve sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... hypxness dedi: GoodbyeDPI Türkiye versiyonunu da denedin mi? Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI hiç denemedim hocam nasıl yapılır bilmiyorum bazıları sıkıntılı hiç bulaşma falan diyorlardı.
shun1337 dedi: Leauge of Legends gibi oyunlarda ben sorun yaşamıştım. Daha sonra GoodbyeDPI kullanmaya başladım ve sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... hypxness dedi: GoodbyeDPI Türkiye versiyonunu da denedin mi? Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI hiç denemedim hocam nasıl yapılır bilmiyorum bazıları sıkıntılı hiç bulaşma falan diyorlardı.
shun1337 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 412 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #14 polat2141 dedi: GoodbyeDPI hiç denemedim hocam nasıl yapılır bilmiyorum bazıları sıkıntılı hiç bulaşma falan diyorlardı. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntılı olduğu falan yok. Rahatlıkla indirebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
polat2141 dedi: GoodbyeDPI hiç denemedim hocam nasıl yapılır bilmiyorum bazıları sıkıntılı hiç bulaşma falan diyorlardı. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntılı olduğu falan yok. Rahatlıkla indirebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et