atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #1 Merhaba, Discord giriş yapıyorum onda sıkıntı yok, ama her çıkış yaptığım zaman hesap kapanıyor, devamlı yeni Discord hesabı açıyorum bu yüzden, nasıl engellerim yardımcı olur musunuz?
Merhaba, Discord giriş yapıyorum onda sıkıntı yok, ama her çıkış yaptığım zaman hesap kapanıyor, devamlı yeni Discord hesabı açıyorum bu yüzden, nasıl engellerim yardımcı olur musunuz?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.715 Makaleler 7 Çözümler 93 17 Nisan 2024 #2 Hesap niye kapanıyor, E-Postanızı hiç mi kontrol etmiyorsunuz?
Karldrayahsdus Decapat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #3 Kanka e postanı tut şifreni de bir yere yaz bir şey olmaz tarayıcı tutmıyabilir şifrelerini.
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #4 Webcam kullanan insan dedi: Hesap niye kapanıyor Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, ne zaman giriş için epostamı yazsam böyle hesap bulunamıyor diyor.
Webcam kullanan insan dedi: Hesap niye kapanıyor Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, ne zaman giriş için epostamı yazsam böyle hesap bulunamıyor diyor.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.715 Makaleler 7 Çözümler 93 17 Nisan 2024 #5 atogrimers dedi: Bilmiyorum, ne zaman giriş için epostamı yazsam böyle hesap bulunamıyor diyor. Genişletmek için tıkla... E-Posta ve şifrenizi bir yere kaydedin. E-Posta doğrulaması yapıyor musunuz? Eğer hesap silindiyse E-Postaya mail gelir, kontrol edin.
atogrimers dedi: Bilmiyorum, ne zaman giriş için epostamı yazsam böyle hesap bulunamıyor diyor. Genişletmek için tıkla... E-Posta ve şifrenizi bir yere kaydedin. E-Posta doğrulaması yapıyor musunuz? Eğer hesap silindiyse E-Postaya mail gelir, kontrol edin.