Discord'a girme yolu

Kapatınca bunun önüne geçemezsiniz ama şu an gerekli olan yapılıyor polisler birçok kişiyi aldı ve bu insanlar mı sadece Discord'u kullanıyor benim bir Minecraft sunucum var ve 300-500 bandında kişi çekiyor bu insanlar oyuna nasıl girecek üstüne bu insanlar Team olmak isteyen insanlarla nasıl PvP oynayacak yani pedofili kısmında da polis ve bu ülkeyi koruyanlar gerekeni yapıyor.

Demagoji yapmaya gerek yok. Bahsettiğin konuyla şu ankinin uzaktan yakından alakası yok.
Yabancı firmaların Türkiye ile niye veri paylaşmaya yanaşmadığını anlattım. Anlamıyorsan bu konuda yapabileceğim bir şey yok.
Sağlamazsan erişim engeli getirilmesi gayet normal.
Erişim engeli normal ise interneti tamamen kapatalım çünkü internet asla ama asla çocuklar için güvenli bir yer olmayacak. Ben yetişkin bir insan olarak niye hayatımı çocuklara göre yaşamak zorundayım? Bu konu hakkında ilgili kurumlar ve aileler çocuklarını bilinçlendirir olur biter. Tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının kişisel verileri çalındı. Sen devlet olarak bunu koruyamıyorsun sonra uygulama kapatarak çözüm arıyorsun. Bu oldukça komik ve anlamsız. Hiçbir şeyi çözmüyorsun, anca senin gibi tiplerin "heğğ devlet işte vurdu masaya yumruğu" demesini sağlıyor. İnternet bu şekilde çalışmıyor.

Arkadaşım roleplay falan mı yapıyorsun ? Meselenin ''heğ devlet işte vurdu masaya yumruğunu'' ile ne alakası var? hangi lafımdan bunu çıkarmış olabilirsin. Ya anlamak istemiyorsun ya da İlkkan'dan birkaç puan yukarda bir iq'ya sahipsin. Evet başımızdaki hükümet olacak yapı verilerimizi çaldırdı, evet her şey bok gibi ülkede bu konularda aksini söyleyen yok zaten. Ancak olan olmuş ve senin ülkende hizmet veren bir platform içerisinde yine senin ülkendeki vatandaşları maddi manevi hasara uğratan bir kriminal grup peydah olmuş durumda. Sen ülke olarak diyorsunki kardeşim bu verileri benimle paylaşacaksın. Uygulamada diyorki yok babacım sana veri. Ee benim analitik düşünme yeteneği olmayan kardeşim adama demezler mi o zaman sana bu ülkeden ekmek çıkmaz ?? Anlamadığın ya da anlamak istemediğin kısım bu. Erişim engelinde mantık bulan adamı ahaber trollü ilan etmek gibi bir algın da var ona girmiyorum bile. İnterneti kapatmak ve çocuklar için güvenli olmaması durumu yine söylediğimle alakası olmayan ve senin laf salatası yaparak çarpıttığın bir kısım. Elbette internet çocuklar için güvenli olmayacak. Ancak dediğin gibi bu ilk etapta tedbiri ebeveyn alacak. Ha bak mesela fazla düşünmeyen kardeşim roblox yasaklandı. Bu konuda ne yapacağız. Yaş sınırı olmayan bir oyunda gırla pedo içerik dönüyor. Bunları şikayet etseniz bile modlar ve oyun yönetimi buna bir önlem almıyor. Ee sen bu içeriğe yaş sınırı da koymamışsın. 4 yaşında çocuk girip bu içeriğe maruz kalmaya devam mı etsin, yoksa ısrara rağmen önlem alınmayan bu oyuna erişim engeli mi getirilsin?

Yazdığımı okumuyor musun yoksa okuyup anlamıyor musun? Mesele platformu kötü kullananları engellemek değil zaten. Mesele discordun işbirliği yapMAMAsı. Anlatabiliyor muyum ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…