Kerwm41 Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 728 Makaleler 1 Çözümler 7 2 Ocak 2025 #11 xSylas dedi: TurkNet hocam. Evet eminim hocam. Bir de artık benim amacım Discord'a girmek değil bu internet sorununu çözmek çünkü ne video izleyebiliyorum ne oyun oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Servis olarak kurduysanız indirdiğiniz klasördeki service_remove.cmd'yi yönetici olarak çalıştırın.
xSylas dedi: TurkNet hocam. Evet eminim hocam. Bir de artık benim amacım Discord'a girmek değil bu internet sorununu çözmek çünkü ne video izleyebiliyorum ne oyun oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Servis olarak kurduysanız indirdiğiniz klasördeki service_remove.cmd'yi yönetici olarak çalıştırın.
xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 800 Çözümler 4 2 Ocak 2025 #12 Kerwm41 dedi: Aynısını kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Ya kurulumda bir yeri atlamışsınızdır ya da antivirüs programınız varsa bunun yüzünden olabilir. Genişletmek için tıkla... Windows var hocam hatta açarken sordu bir tane Windows virus uygulamasına girdim bir ayarı kapadım.
Kerwm41 dedi: Aynısını kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Ya kurulumda bir yeri atlamışsınızdır ya da antivirüs programınız varsa bunun yüzünden olabilir. Genişletmek için tıkla... Windows var hocam hatta açarken sordu bir tane Windows virus uygulamasına girdim bir ayarı kapadım.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 2 Ocak 2025 #13 Bunun yerine WARP kullanabilirsin, internetini etkiler ama hiç çalışmamasından iyidir. Eğer WARP çalışmazsa ikisini bir arada kullan.
Bunun yerine WARP kullanabilirsin, internetini etkiler ama hiç çalışmamasından iyidir. Eğer WARP çalışmazsa ikisini bir arada kullan.
xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 800 Çözümler 4 2 Ocak 2025 #14 Bu değil mi şimdi bir daha indirdim. şöyle bir yer açıldı burdan sonra ne yapmalıyım ? Kerwm41 dedi: Servis olarak kurduysanız indirdiğiniz klasördeki service_remove.cmd'yi yönetici olarak çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri resim_2025-01-02_221249957.png 9,3 KB · Görüntüleme: 15 resim_2025-01-02_221400858.png 100,3 KB · Görüntüleme: 19
Bu değil mi şimdi bir daha indirdim. şöyle bir yer açıldı burdan sonra ne yapmalıyım ? Kerwm41 dedi: Servis olarak kurduysanız indirdiğiniz klasördeki service_remove.cmd'yi yönetici olarak çalıştırın. Genişletmek için tıkla...
NoParking3 Picopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 299 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #15 Hocam klasörü çıkardınız değil mi?
xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 800 Çözümler 4 2 Ocak 2025 #16 NoParking3 dedi: Hocam klasörü çıkardınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl anlamadım?
NoParking3 Picopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 299 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #17 xSylas dedi: Nasıl anlamadım? Genişletmek için tıkla... .zip klasörünü winrar ile tümünü ayıkla demeniz lazım onu kastediyorum. Normal düz bir kasör elde edeceksiniz.
xSylas dedi: Nasıl anlamadım? Genişletmek için tıkla... .zip klasörünü winrar ile tümünü ayıkla demeniz lazım onu kastediyorum. Normal düz bir kasör elde edeceksiniz.
Kerwm41 Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 728 Makaleler 1 Çözümler 7 2 Ocak 2025 #18 xSylas dedi: Bu değil mi şimdi bir daha indirdim. şöyle bir yer açıldı burdan sonra ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla... Dosya yöneticisinde klasöre sağ tıklayıp "tümünü ayıkla" yapın. Ayıkladığınız klasöre girin ve oradaki service_remove.cmd dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.
xSylas dedi: Bu değil mi şimdi bir daha indirdim. şöyle bir yer açıldı burdan sonra ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla... Dosya yöneticisinde klasöre sağ tıklayıp "tümünü ayıkla" yapın. Ayıkladığınız klasöre girin ve oradaki service_remove.cmd dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.
xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 800 Çözümler 4 2 Ocak 2025 #19 Böyle bir yer geldi. Dosya Ekleri resim_2025-01-02_222257704.png 43,7 KB · Görüntüleme: 16
Kerwm41 Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 728 Makaleler 1 Çözümler 7 2 Ocak 2025 #20 xSylas dedi: Böyle bir yer geldi. Genişletmek için tıkla... Biraz yanlış olmuş ama sıkıntı olmaz. Dediğim gibi service_remove.cmd dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.
xSylas dedi: Böyle bir yer geldi. Genişletmek için tıkla... Biraz yanlış olmuş ama sıkıntı olmaz. Dediğim gibi service_remove.cmd dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.