Discord'a girmek için uygulama yükleme sonrasında internet çalışmıyor

TurkNet hocam.

Evet eminim hocam.

Bir de artık benim amacım Discord'a girmek değil bu internet sorununu çözmek çünkü ne video izleyebiliyorum ne oyun oynayabiliyorum.
Servis olarak kurduysanız indirdiğiniz klasördeki service_remove.cmd'yi yönetici olarak çalıştırın.

Aynısını kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Ya kurulumda bir yeri atlamışsınızdır ya da antivirüs programınız varsa bunun yüzünden olabilir.

Windows var hocam hatta açarken sordu bir tane Windows virus uygulamasına girdim bir ayarı kapadım.

Bunun yerine WARP kullanabilirsin, internetini etkiler ama hiç çalışmamasından iyidir. Eğer WARP çalışmazsa ikisini bir arada kullan.

Bu değil mi şimdi bir daha indirdim.

şöyle bir yer açıldı burdan sonra ne yapmalıyım ?
Servis olarak kurduysanız indirdiğiniz klasördeki service_remove.cmd'yi yönetici olarak çalıştırın.

Dosya Ekleri

• resim_2025-01-02_221249957.png
    9,3 KB · Görüntüleme: 15
  • resim_2025-01-02_221400858.png
    100,3 KB · Görüntüleme: 19
Hocam klasörü çıkardınız değil mi?

Bu değil mi şimdi bir daha indirdim.

şöyle bir yer açıldı burdan sonra ne yapmalıyım ?
Dosya yöneticisinde klasöre sağ tıklayıp "tümünü ayıkla" yapın. Ayıkladığınız klasöre girin ve oradaki service_remove.cmd dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.

Böyle bir yer geldi.

Dosya Ekleri

• resim_2025-01-02_222257704.png
    43,7 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…