Discord'a girmenin en basit yöntemi

Olayları Discord'a indirgersek uygulamanın fazladan para ve aktiflik kazanmak için sunucularını bile denetlemediğini göreceksiniz burada mesele yasaklayıcı bir zihniyeti benimsemek değil ders vermek. Türkiye, Discord için önemli bir pazaryeri gerek maddi gerek aktiflik olarak çok büyük kazanıyorlar. Türkiyeden böyle bir sıkıyı yedikten sonra gerçekten böylesine işlek bi pazaryerinden vazgeçeceklerini mi sanıyorsun? Biraz gözünüzü açın da hak etmeyenlere aktiflik ve para kazandırmayın.

Çok büyük ders verilmiştir kesin. Siz bence biraz gözünüzü açın.

Yasakçı zihniyeti destekleyip duruyorsunuz. Daha da bir şey yazmayacağım.

Bunu yapan zaten bizim insanımız, sorun Discord'da değil bizde.

Çok büyük ders verilmiştir kesin. Siz bence biraz gözünüzü açın.

Yasakçı zihniyeti destekleyip duruyorsunuz. Daha da bir şey yazmayacağım.
Türkiye pazarından kazandıkları her şeyin bir anda 1/10'lara indirgenmesi ile tabiki büyük bir ders verildi. Yakında Türkiye'nin her şartını kabul edip tekrar açtıracaklar uygulamayı. Koldan olmak yerine sakallarını aldıracaklar ve sizce de gerçekten adam akıllı sunucularını bile denetlemeyen bir uygulamanın Türkiye pazarından kazanmasına izin mi verilmeliydi?

Şimdi biz Discord'a nasıl giricez? 1.1.1.1 diye bir uygulama duydum bu uygulama işe yarar mı? Ping düşürür mü?

Discord emniyet ile 900 civarı şüphelinin verisini paylaştı.
Eğer "Discord, 901 suç örgütü üyesinin log kayıtlarını emniyet müdürlüğüne verdi." haberinden bahsediyorsanız o 901 kişi sayısı değil, suç örgütünün ismi. Ayrıca sonradan bu haberin yalandığını duymuştum ancak ne kadar doğru bilmiyorum.

Kapandığına göre yalanmış. Bakan IP adreslerini vermediği için kapattık dedi.

Şimdi biz Discord'a nasıl gireceğiz? 1.1.1.1 diye bir uygulama duydum bu uygulama işe yarar mı? Ping düşürür mü?

Ben indirdim bunu. Ping sorunu olmadı bende. Ya da Opera tarayıcının VPN'ini açıp tarayıcıdan Discord'u kullanmak gibi bir seçenek var. Size kalmış.

Ben anlamadım ki, bu adamlar DC' de bu tarz konuları konuşuyor da WP üzerinden TG üzerinden konuşmuyor mu? O platformları da kapatsınlar o zaman? Arkadaşlarına sms ile mesaj atarsın artık. Yukarıda "uygulama fazla para kazanmak için sunucularını denetlemiyor ehhe" yazmışsın. Kardeşim senin aklın çalışıyor mu? Bence şu yorum daha mantıklı olurdu "devlet liyakatsiz insanları başa getirip daha rahat para aklamak için ülkeyi denetlemiyor". Bu tarz bir yorum yapsan samimi oldugunu düşünürdüm. Ülke adam akıllı denetlenmiyor, her suç cezasız kalıyor, her durumun kabahatlisi çarptırılıyor ve olan olaylara ilgisi olmayan çoğunluğa oluyor. Senin gibiler de bu durumu savunuyor "ehehe şimdi adam olurlar" diye Twitter'da yüzbinlerce hatta milyonlarca PKK destekcisi var kardeşim. Hepsi de çatır çutur tweet atıyor, devletin bir şey yapabildiğini gördün mü? Devletin kimseye ders verecek gücü yok kardeşim çünkü ortada devlet yok ıslak rüyalarından uyan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…