Discord'a girmenin en basit yöntemi

Ne anlatmaya çalıştın? Kendin anladın mı? Yapay zekaya mı yazdırdın? Bugün de TG yasaklanma eşiğinde, yarın da WP yasaklanma eşiğinde olacak ama bunların hepsi senin için "xxxx yılından beri kullanıyorum ama gayet mantıklı yasaklamalar" olarak betimleyeceğin yasaklamalar olacak Çünkü devletin cezayı a-b kişisine kesmesi yerine Türk toplumuna kesmesi daha mantıklı sana göre. Bu kafayla çok yaşadığımız zorluklar az bile. Bir şeyleri zihnine sokmak için umudum yok. Yarın da intarnetini kısıtlar, gireceğin sitelere karışır sen de "xxxx yılından beri intarnet kullanıyoru ama doğru karar" diye devlet şakşakcılığı oynarsın.

Şu yorumu beğenmeyenler neyin kafasını yaşıyor acaba. Kendileri de Discord'da pis işlere bulaştıklarından falan mı hoşlarına gitmedi acaba Discord'un veri paylaşmaya zorlanması.

Usta ABD ile verileri saniyesinde paylaşan uygulama Türkiye ile paylaşmıyorsa tabiki yasaklanacak. Dünden beri bir yerlerinizi yırtıyorsunuz Discord gibi bi çöplük kapatıldı diye. Özüne inersen yine halkın isteği ile binlerce tweet ile halk tarafından gündeme getirilerek kapatılıyor. Şu anarşist kafa yapısından bir çıkın artık.

Yorumu beğenmeyenler senden farklı kafa yaşıyor kardeşim bu kadar basit. Argümanın yoksa boş yere insanlara farklı ithamlarda bulunma. Eğer discordun kapatılmasını onaylamayanlar söylediğin gibi "pis işlere mi bulaştınız da veri paylaşmadığı için banlaması hoşunuza gitmedi" minvalinde bir şey söylemeye çalışıyorsan, aksine suç işleyen kişi için dc'nin kapanması onun adına verimli bir olay çünkü kanıtları da orada kalmış oldu. Bu kadar kafan basmıyor değil mi?

ABD ile saniyesinde paylaşma diye bir kural yok başka yorumlardan gördüğünü okuyup bilmediğin konuda muhabbetini yapma. Gerekli mahkeme kararı olmadan ABD dahi DC'den veri alamıyor. "Saniyesinde" ne demek? Özüne inersek halkın istediği "binlerce kişilik tweetten" oluşmuyor. Halkın istediği yaptırıcı cezalar, insanların suça teşvik edilmemesi ama "devlet" kavramın suçluyu sürekli başka platformlara kaydırdığı için senin gibi leblebiler yiyor bunu. Unutma halkın istediği yönetimi yaşıyoruz, halkın seçtiği insanlar bizi yönetemiyor. Olayı halkın istediği masturbasyonuna taşıyacaksan bunları da hesaba katacaksın. Daha dün yazdım bugün gündemde, bugün de TG yasaklanma eşiğinde. Ona da halkın isteği de yarın da wp'ni intarnetini kapatır halkın isteği zaten deyip devletin merdiveninde köpeklersin. DC'yi 10 milyon Türk vatandaşı belki kullanıyor sen orada 3k-5k tweet atılmış diye "halkın istediği oldu işte" diyorsun. Kardeşim 2015'den beri bu forumda senin kadar aptalını az gördüm tebrikler

Manasız manasız konuşuyorsunuz. Yazmayayım diyordum da yani gerçekten sizin gibiler oldukça bu yasaklar devam eder durur.

Yok bir yerlerini yırtanlar varmış da yok anarşist kafa yapısıymış da. Habire normal kullanıcıları suçlayıp duruyorsunuz. 4-5 kişinin yaptığını bilmem kaç milyon insan çekmek zorunda mı? Onların ceza çekmesi gerekirken niye bütün halk bunun cezasını çekiyor?

Millet çağ öncesi TeamSpeak 3'e vesaire dönmek zorunda kalıyor sesli konuşmak için.

Valla baydınız.

Eğer kapatılan uygulama Discord yerine başka bir şey olsaydı o zaman bunu bizde gelir kınardık. Ancak Discord kapanmayı izlediği politikalar gereği ve yönetiminin gamsızlığından ötürü dünden hak etmişti Şu özgürlük kafasından bi çıkın artık.

Yahu özgürlük niye istemeyelim? Özgürlük istemek en doğal hakkı değil mi insanın?

Suçlular cezasını çeksin, bunun cezası niye milyonlara kesiliyor?

Kardeşim sen özgürlük kafasından çık, devlet ne diyorsa tamam de, 80 yıl vergini öde, devlet wp'ni kapasın tg'ni kapatsın dc'ni kapatsın. Kendi ağzınla söylüyorsun zaten "Eğer kapatılan uygulama Discord yerine başka bir şey olsaydı o zaman bunu bizde gelir kınardık." sen işine geleni kınarsın işine geldiği gibi yaşarsın kafan belli zaten senin Sana şu biatcı kafadan çık diyeceğim ama yok senin tasmanı vurmuşlar boğazına. Başarılar

Yahu özgürlük niye istemeyelim? Özgürlük istemek en doğal hakkı değil mi insanın?

Suçlular cezasını çeksin, bunun cezası niye milyonlara kesiliyor?
Özgürlük istemek elbette her insanın hakkıdır ancak biraz objektif olursanız Discord'un kapatılmayı hayli hayli hak ettiğini çok net bir şekilde görürsünüz. Jason Citron bile Discord'da insanların her şeyi yapabileceği buna NSFW paylaşımlarında dahil olduğunu -ki burada aslında pedofili videoları, kanlı videolar, hayvanlara yapılan işkenceler tarzında şeyler de dahil- söylüyor. Böyle bir ortam resmen ağ gibi içine normal insanları alıp etik ahlakından çok uzak bireylere dönüştüren makineden farksızdır.
Özgürlüğümüzü isteyeceğiz, devletin politikasını sevmiyoruz adaletten şüpheliyiz fakat bu ayrı bir konu Discord'un kapanması ayrı bir konu. Bunu idrak edin artık.

Benim boğazıma tasma vuran kimse yok zaten ben burada devleti savunmuyorum. Malum partiye de ömrüm boyu oy atmadım atmayı da düşünmüyorum. Memnun olmadığım zibil zibil şey var devlet hakkında ancak ısrarla kafanızda ki düşünceleri söylemeye ve beni anlamamaya devam ediyorsunuz. Discord yerine başka bir uygulama kapatılsa bende sizler gibi bunun yasakçı zihniyet olduğunu ve özgürlüğümüzün kısıtlandığını belirtirdim ve kınardım ancak Discord kapatılmayı çoktan hak eden bir uygulamaydı. İzledikleri politikalar o kadar bencil ve o kadar kapitalistti ki kazandıkları paradan ve aktiflikten daha önemli gördükleri bir şey yoktu adamların resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…