Discord'a girmeyi nasıl engellerim?

SyndeX

Femtopat
Daha fazla  
Artık çok boş vakit harcadığımı fark ettim ve Discord'u internet üzerinden de engelleyip hiç erişmemeye karar verdim. Çok boş vakit harcıyorum ve çok durduğum için zamanında hala da boş boş vaktimi harcamaya devam ediyordum ama şimdi hesabımı da silip tamamen kurtulmayı düşünüyorum. Üstüne nasıl internet erişmini kapatırım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dopamin detoksu yaparak bu durumdan kurtulabilirsin.

Büyük ihtimalle sıfırladığınızda modemin üzerinde yazan kullanıcı adı ve şifre geçerli olacaktır.

Discord hesabınızı geçici olarak kapatabilirisiniz. Kullanıcı ayarları>hesabım>hesabı devre dışı bırak.
Açmak için: Kullanıcı ayarları>hesabım>hesabı devreye al.

Dopamin detoksu yaparak bu durumdan kurtulabilirsin.

O benim için biraz zor olur galiba zaten haftada 1-2 kere oyun oynuyorum Discord'u silince tek oyun kalacak oda nadiren oynuyorum zaten.

O benim için biraz zor olur galiba zaten haftada 1-2 kere oyun oynuyorum Discord'u silince tek oyun kalacak oda nadiren oynuyorum zaten.
Bu dopamin detoksu sadece oyun için değil, Discord olmasa bile arkadaşların ile her türlü zaman geçirmek isteyeceksindir, onun için başka platformlara da başvuracaksın. Bundan temelli kurtulmanın yolu bu.
Bu dopamin detoksu sadece oyun için değil, Discord olmasa bile arkadaşların ile her türlü zaman geçirmek isteyeceksindir, onun için başka platformlara da başvuracaksın. Bundan temelli kurtulmanın yolu bu.
Ben denediğimde uygun sonuç aldım, oyun başında geçirdiğim süre 4'de 3 azaldı fakat hâlâ daha WhatsApp, Instagram ve Telegram'da zaman harcıyorum bunun önüne geçemedim, zaten detoks da evde kaldığın sürece tamamen işkenceye dönüyor bu sebepten dolayı sadece 1 hafta yapabildim.

Ben WhatsApp, Instagram vb. sosyal platformlar zaten 4 yıldır kullanmıyorum tek benim için Discord sıkıntı onu da silip geçeceğim hesabı bitecek detoksuda deneyebilirim.
Discord hesabını sildim bitti olay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…